Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.860
- 12.945
- 2.343
Selamun Aleyküm..
As Prandelli hocam nasılsın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamun Aleyküm..
Selamun Aleyküm..
Umarım güzel bir oyunla kazanırız
Çünkü güzel ve baskılı bir oyunla kazanırsak rakiplerin morali bozulur
Nenenin bıyığının olması dedene engel değil
Sürekli boş yapıyorsun hadi kaybol şimdiBu saheser espriler icin kitap yazmayi dusundun mu?
Sürekli boş yapıyorsun hadi kaybol şimdi
Niye önemli hissedeyim sıkıntın nedir çozebilmis değilimyeterki sen kendini onemli biri gibi hisset. ben kayboldum simdi.
Kazansak onemli bi viraji gectigimiz icin sevinc olacak rakiplere korku salicaz ve sosyal medyada butunlesip sampiyonluga odaklanmis bir gs olucak.. kalan mac ise 5, biz odaklandigimiz ve istedigimizde onumuzde kimse duramaz kardesKazansak herhangi bir fark veya sevinç yaratmayacak, kaybetsek veya berabere kalsak sinirden çıldırtacak bir zulüm maçı.
Kimse akhisardan korkmuyor, renktaşların hepsi hamza ,umut ve olcandan korkuyor.Ulan amma korktunuz arkadas, duyanda Sneijder,Burak,Muslera sakat Barca ya karsi oynuyoruz..
☆$☆
muhtemel kadrolarda yekta ve umudu görüyorum
yeter artik,allah cezani verecek
Umut'u herkes övüyordu bir aralar çok koşuyor pires yapıyor diye.
överler renkdasim,futbol cahilleri yüzünden bu haldeyiz,pres yapiyor da bir boka yaramiyor yaptigi pres
bi de hala gazliyorlar hamzayi,mac sonu tribün tribün gezdiriyorlar
kac kere kaybettik rakipler ikram etti,artık kayba tahammülümüz yok,6 maci da alamiyorlarsa defolup gidecekler
Katılıyorum sana ipler bizim elimizde ama 6/6 yapabilir miyiz sence?
gayet tabi yapabiliriz
yeter ki hamza dogru düzende dogru takimla sahaya sürsün ekibimizi,kati surette kalan haftalarda colaki kesmemesi,semihi monte etmesi ve de iki futbol düsmani yeteneksiz topcu müsveddeleri olan umud ve olcani 18 e dahi almamasi gerek
2008 de cevat hoca ile yapmistik,yine neden yapmayalim,cogu gitti azi kaldi,mac mac bakaraktan gayet sampiyon oluruz
is basta hocaya sonra da topcularimizin istegine hirsina mücadelesine bagli