STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

Kazansak herhangi bir fark veya sevinç yaratmayacak, kaybetsek veya berabere kalsak sinirden çıldırtacak bir zulüm maçı.

Umarım güzel bir oyunla kazanırız

Çünkü güzel ve baskılı bir oyunla kazanırsak rakiplerin morali bozulur

BİLGİ | Ligde üçer sarı kartları bulunan Fernando Muslera, Alex Telles, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın ve Umut Bulut maçta sarı kart görmeleri durumunda, 30. haftadaki Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Kazansak herhangi bir fark veya sevinç yaratmayacak, kaybetsek veya berabere kalsak sinirden çıldırtacak bir zulüm maçı.
Kazansak onemli bi viraji gectigimiz icin sevinc olacak rakiplere korku salicaz ve sosyal medyada butunlesip sampiyonluga odaklanmis bir gs olucak.. kalan mac ise 5, biz odaklandigimiz ve istedigimizde onumuzde kimse duramaz kardes

Yeaagnii buyuk bi kenetlenme olur anniycan

muhtemel kadrolarda yekta ve umudu görüyorum

yeter artik,allah cezani verecek

Umut'u herkes övüyordu bir aralar çok koşuyor pires yapıyor diye.

överler renkdasim,futbol cahilleri yüzünden bu haldeyiz,pres yapiyor da bir boka yaramiyor yaptigi pres

bi de hala gazliyorlar hamzayi,mac sonu tribün tribün gezdiriyorlar

kac kere kaybettik rakipler ikram etti,artık kayba tahammülümüz yok,6 maci da alamiyorlarsa defolup gidecekler

Yekta emre selçuk aynı anda sahada olmalı.
Bruma sonradan oyuna dahil olursa daha verimli olabilir zira kötü zeminde bruma zor iş yapar.
Yekta kesici olursa emrede sağ kanatta oynarken arada bir ortasahayi destekleyip selcuk'un rahat rahat ileri çıkmasına yardımcı olur.
Umut için bişey demeye gerek yok oynarsa kansere devam

överler renkdasim,futbol cahilleri yüzünden bu haldeyiz,pres yapiyor da bir boka yaramiyor yaptigi pres

bi de hala gazliyorlar hamzayi,mac sonu tribün tribün gezdiriyorlar

kac kere kaybettik rakipler ikram etti,artık kayba tahammülümüz yok,6 maci da alamiyorlarsa defolup gidecekler

Katılıyorum sana ipler bizim elimizde ama 6/6 yapabilir miyiz sence?

Katılıyorum sana ipler bizim elimizde ama 6/6 yapabilir miyiz sence?

gayet tabi yapabiliriz

yeter ki hamza dogru düzende dogru takimla sahaya sürsün ekibimizi,kati surette kalan haftalarda colaki kesmemesi,semihi monte etmesi ve de iki futbol düsmani yeteneksiz topcu müsveddeleri olan umud ve olcani 18 e dahi almamasi gerek

2008 de cevat hoca ile yapmistik,yine neden yapmayalim,cogu gitti azi kaldi,mac mac bakaraktan gayet sampiyon oluruz

is basta hocaya sonra da topcularimizin istegine hirsina mücadelesine bagli

gayet tabi yapabiliriz

yeter ki hamza dogru düzende dogru takimla sahaya sürsün ekibimizi,kati surette kalan haftalarda colaki kesmemesi,semihi monte etmesi ve de iki futbol düsmani yeteneksiz topcu müsveddeleri olan umud ve olcani 18 e dahi almamasi gerek

2008 de cevat hoca ile yapmistik,yine neden yapmayalim,cogu gitti azi kaldi,mac mac bakaraktan gayet sampiyon oluruz

is basta hocaya sonra da topcularimizin istegine hirsina mücadelesine bagli

Ben de bir an coşkuya kapılıyorum böyle ama içerdeki Gençlerbirliği maçını görünce de bir sıkıntı basıyor.

Geri
Üst Alt