STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

BİLGİ | Ligde üçer sarı kartları bulunan Fernando Muslera, Alex Telles, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın ve Umut Bulut maçta sarı kart görmeleri durumunda, 30. haftadaki Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek.
Muslera ve Alex Telles dışında herkes görsün.

överler renkdasim,futbol cahilleri yüzünden bu haldeyiz,pres yapiyor da bir boka yaramiyor yaptigi pres

bi de hala gazliyorlar hamzayi,mac sonu tribün tribün gezdiriyorlar

kac kere kaybettik rakipler ikram etti,artık kayba tahammülümüz yok,6 maci da alamiyorlarsa defolup gidecekler
Ne presi press İngilizce basma anlamına geliyor. Pres tek başına yapılmaz ŞL'de Dortmund evde oynadığımız maçta bize oyun kurdurmadı pres öyle yapılır. Umut koşunca rakip takım oyuncuları üzerinde baskı hissetiğini hiç düşünmüyorum.

Bu maçı alırsak şampiyon oluruz,çok kritik bir maç.Son 20 senede yarışta son haftalarda olup verdiğimiz 2 kupa var zaten.Onların 1 tanesi bjk'nin 100. yıl lobisiyle aldığı kupa diğeri ise 4 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra 5. yıl feneri yaptıkları yıl.O yüzden bizim lobimizi yabana atmayın derim.

Bruma-Yasin-Olcan 3lüsünden 2 si sağlı sollu kanatlı oynar ve Sneijder ilerisinde Burak(Pandev) ile çıkarsak rahat bir 3 puan alır geliriz.Ama kanatsız çift forvet Umut-Burak çıkarsak ya da kanatta Umut oynarsa gene acılar çeker ve puan bırakırız.Hamza hoca bakalım bu sefer dönecek mi bu skandal hatadan.Zaten bu sefer de aynı hatayı yaparsa şampiyonluğu istemiyordur.

Bu maçı alırsak şampiyon oluruz,çok kritik bir maç.Son 20 senede yarışta son haftalarda olup verdiğimiz 2 kupa var zaten.Onların 1 tanesi bjk'nin 100. yıl lobisiyle aldığı kupa diğeri ise 4 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra 5. yıl feneri yaptıkları yıl.O yüzden bizim lobimizi yabana atmayın derim.
Bu sezonda süleyman seba sezonu diye hem bjkde bi gaz hemde kollanma var. Bu sezon bjk sampiyon olamazsa dahada bi 5 sene sampiyon olamaz. Bu kadar kayıpsız gittikleri bi sezon, bizimde kötü gittigimiz bi sezonda sampiyon olursak cok fena ağlarlar.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim hala en cok korktugum mac Genclerbirligi maci.

İçimden bir ses bizimkilerin yine ve yeniden ağır çekim futbol oynayacağını söylüyor.Büyük ihtimalle de ilk golü yeriz.Ne diyelim artık,inşallah Burak bulduklarını atar.

fb:
sivas (d) 3
erciyes 3
mersin (d) 3
başakşehir (d) 1
kasımpaşa 1

74 puan

beşiktaş :
g.antep 3
akhisar (d) 3
konya 3
galatasaray (d) 0
gençlerbirliği 3

76 puan

gala:

akhisar (d) 1
konya 3
mersin (d) 1
gençlerbirliği 3
beşiktaş 3
ç. rize (d) 1

73 puan

3. olduk hayırlısı olsun. uefadayız seneye

Bu sezonda süleyman seba sezonu diye hem bjkde bi gaz hemde kollanma var. Bu sezon bjk sampiyon olamazsa dahada bi 5 sene sampiyon olamaz. Bu kadar kayıpsız gittikleri bi sezon, bizimde kötü gittigimiz bi sezonda sampiyon olursak cok fena ağlarlar.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakemlerle en az 10-12 puanlari var. 7+ uzatmalari falan hic saymiyorum. Fb zaten 15 puandan fazla aldi. Rakiplere verilmeyen penaltilari daha saymadim. Karabükün verilmedi, Balkesin penaltisi verilmedi vs.

ptesi oynuyoruz cuma günü konya ile haftanin acilisini oynuyoruz,sonra sali günü mersin deplasmani

bu fiktür ne ya,kimse sormuyor mu aga bu nedir diye

ptesi oynuyoruz cuma günü konya ile haftanin acilisini oynuyoruz,sonra sali günü mersin deplasmani

bu fiktür ne ya,kimse sormuyor mu aga bu nedir diye

Duygun başkan hesabını sorar, sakin.

Bu saatten sonra bahane yok. Coskulu, arzulu, cok iyi motive olmus bir GS görmek istiyorum. Sneijderden Sabriye kadar sahada yürüyen hic bir oyuncu istemiyorum. Surada 6 mac kaldi. Sadece ruhla bile o maclar alinir.

Fakat samimi düsüncemi söyleyim. Böyle bir GS görecegime inanmiyorum. TT Arenadaki Bjk macina kadar yaristan kopariz, sonra Bjkyi yenip, Fbyi sampiyon yapariz gibime geliyor. Akhisarin normal perfonmansina göre maca hazirlik yapariz, Akhisar hayatinin futbolunu oynayinca da böyle beklemiyorduk deriz.

Forvet alinmayipta Umutun bu kadar cok ilk11de süre almasi hata. Gecen yaz, benim istedigim forvet, Mbaye Niangti. Tam tek forvet oynayacak oyuncu.Sirti dönük oyun, alan bosaltma, defansin arasina penetre olmayi cok iyi yapiyor. Topsuz kosulari, oyunu takibi iyi. Tek sorunu var, top rakipteyken pres yapmayi pek sevmiyor. 20 yasinda ama yürüyor. GSnin yerinde olsam, simdiden kiralamaya calisirm. Bu adam, pres yapmayi severse, dehset bir forvet olur. Dybala falan diyorlar, Dybala, en fazla 4-3-1-2de cift forvette ikincil olarak oynar. Böylece istedigi bos alanlari bulur. Yoksa sirti dönük oynama özelligi yok, tek forvette oynadigi takimi kontraatak takimi yapar.

Duygun başkan hesabını soracak, sakin.

hesab sormayi bırak cicek cukulata kapip özür dilemeye giderler mazallah

su fikistür rezalet yav,hamzaya sordular sikinti yok diyor apoya sordular nema problema diyor

bu kadar eziklik olacak is mi yahu,Galatasaray her denilene eyvallah ceker mi

Geri
Üst Alt