Bu saatten sonra bahane yok. Coskulu, arzulu, cok iyi motive olmus bir GS görmek istiyorum. Sneijderden Sabriye kadar sahada yürüyen hic bir oyuncu istemiyorum. Surada 6 mac kaldi. Sadece ruhla bile o maclar alinir.
Fakat samimi düsüncemi söyleyim. Böyle bir GS görecegime inanmiyorum. TT Arenadaki Bjk macina kadar yaristan kopariz, sonra Bjkyi yenip, Fbyi sampiyon yapariz gibime geliyor. Akhisarin normal perfonmansina göre maca hazirlik yapariz, Akhisar hayatinin futbolunu oynayinca da böyle beklemiyorduk deriz.
Forvet alinmayipta Umutun bu kadar cok ilk11de süre almasi hata. Gecen yaz, benim istedigim forvet, Mbaye Niangti. Tam tek forvet oynayacak oyuncu.Sirti dönük oyun, alan bosaltma, defansin arasina penetre olmayi cok iyi yapiyor. Topsuz kosulari, oyunu takibi iyi. Tek sorunu var, top rakipteyken pres yapmayi pek sevmiyor. 20 yasinda ama yürüyor. GSnin yerinde olsam, simdiden kiralamaya calisirm. Bu adam, pres yapmayi severse, dehset bir forvet olur. Dybala falan diyorlar, Dybala, en fazla 4-3-1-2de cift forvette ikincil olarak oynar. Böylece istedigi bos alanlari bulur. Yoksa sirti dönük oynama özelligi yok, tek forvette oynadigi takimi kontraatak takimi yapar.