STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

İlk Yarıyı İzlemeyenler İçin ; 2 şut çektiler 2 si de gol oldu... Başka pozisyonları yok... Top sürekli bizdeydi...

Puahahah ulan o kadar meraklisin rakip sahada bindirmeye, neden kanatsiz oynuyorsun? Kanatsiz cikip, bekleri kanat forveti gibi kullanmak neyin kafasi.

Hamle oyuncumuz da yok, Prandelli paşa Olcan'ı kadro dışı bıraktığı için. Selçuk İnan Burak Yılmaz kardeşlerden gol bekler artık ikinci yarı.

Muslera
Yasin Chedjou Semih Tarik
Yekta Furkan/Emre
Pandev Sneijder Bruma
Umut

Begenmedigimiz mancini falan bu prandellinin yaninda ordinaryus profosorluk alir. Sunu hoca diye takimin basina getirenin aklina tukureyim. Su takima samet aybabayi koy. Hikmet karamani koy bundan daha iyi oynatir

Umut pandev acillll dzemaili futbol yoksunu be yekta yerine

Sent from my iPhone using Tapatalk

7 defans ile maca cıkıyoruz ve Balıkesir gibi PTT 1.Lig seviyesi bir takımdan ilk yarı 2 atakta 2 gol yiyoruz.. Senin defans felsefeni s... hocam..

2,75 garanti para, kariyerinin sonuna kadar sözleşme, kötü oynamasına rağmen sürekli 11'de bilin bakalım bu kahramanımız kim ?

oyuncular formsuz ama takımın bu kadar kötü olmasının tek sebebi prandelli.
Mantalite kötü hemde çok kötü taktik yok diziliş berbat ofansif arayış yok.

Bu hocayla gitmez. Bu GS ın 11 ne kadar formsuz olursa olsun yine bu balıkesire handikap yapacak 11 .
Ama bu taktik bu dizilişle değil. Bu hoca mantalitesi ile değil...

Bu maçdan sonra 1 sn daha düşünmeden hocaya kovup yerine hemen Mustafa Denizli getirilmeli.
Aksi halde sabır sabır diyerek bu seneyi unutun...

Yabancı fantazilerle ugrasılmamalı hemen Mustafa Denizli getirilmeli.

Bu takımın dilinden o anlar..

Eğer bir kaç hafta daha beklenmeye karar verilirse bu sezon ligi ellerimizle fenere veririz..

Bizimkiler, tüm medyada kek kalıbı diye dalga geçilen yıldızın içine neden girmişti acaba? FB'ye hediye etmek için mi?

Futbolda beklentim yok bu sene benim.
bu bizim takim olacaksa sezon biter olana kadar.

Aaah ah.. Mancini'ye o kadar laf dedik. Gelen gideni aratıyormuş gerçekten...

Kotu bir ilk yari degildi aslinda, cok sacma gol yedik.

Hep diyorum inanmiyorsunuz, Mancini neden kovuldu? Para kullanacak diye, Prandelli felan daha iyi oldugundan degil.

Renktaş ben de aynı düşüncedeyim Mancini gittiğinden beri. Ama anlatamıyoruz ki Aysal fanları ve Mancini düşmanlarına.
Mancini ile bir maçta en kötü 5-6 tane pozisyon buluyorduk ayrıca gol de yemiyorduk. Bu Prandelli çok değişik bir adam. Aysal batırdı takımın içine iyice.

Geri
Üst Alt