STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Samsun maçı vardı 2-0 dan 4-2 almıştık. Ama şimdi öyle bir takım yok.

cenabet devam ediyo.çok şanssız goller yedik ama prandelli de artık sabırları zorlamamalı.

"Sneijder-Selçuk ve Bruma "Temsili:

meyve_hastalik_4.jpg

Simdi Bruma cikar Pandev girer, Yekta ve Dzemaili gibi iki yeteneksiz devam oynar.

Baslarim boyle taktigin sistemin icine gelen sacmaliyor giden sacmaliyor yeter be yeter !!!!!!!

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

italyan sevdasi yuzunden takimin icine etti aysal. defol git. bu takim ancak bukadar batar.

İyi oynuyorduk top bizdeydik diye kendini avutanlar var la saka gibi. Bal yapmayan ari misali top bizde olsa ne olur. Pozisyon yok organizasyon yok uretkenlik yok. Anca sagdan al sola at. Soldan saga. Sacma sapan rakibin kafasina giden ortalar ve ofsaytlar. Fatih hoca olsa bu maci dondurrduk derdim ama. Bu mac beraber dahi bitemez. Bu kadarda buyuk konusuyorum

3-4tane yiyelim bosverin coktaaan böyle skor gelmeliydi, simdi istifalar pespese gelecektir. inceldigi yerden kopsun!!!

Burak Yılmaz, Balıkesirspor - Galatasaray maçının ilk yarısında 5 kez ofsayta düştü. Drogba geçen sezon 34 haftayı 13 ofsaytla tamamlamıştı.

işin özeti bu aslında

Sezon sonu muhtemelen küme düşecek halı saha takımı ayarındaki Bal-Kes'ten 2 gol yedik.
Böyle giderse Dortmund-Arsenal gol manyağı yapar bizi.

Topun bizde olması hiçbir şey ifade etmiyor. Hücumda rezaletiz, atamadığımız sürece saçma sapan gollerle mağlup oluruz.

En baştan beri söylüyorum Prandelli 10. Haftayı göremez

Geri
Üst Alt