STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Su an A sporda Galatasaray-Fenerbahce derbisi var yeminediyorum o kadroyu ozledim resmen.Elmander-Engin-Dany-Emre kadrolu takimla daha iyi oynuyoruz simdiki takimdan.

A Sporda Teknik Direktor Fatih terim Super Kupa maci var o zaman ki Selcuk İnan simdi yok.O zaman ki selcuk ileriyi dusunebilen birisiymis simdikine bakiyorum Selcukun o zamanki selcukla alakasi yok.Anlam veremedim neden dususlerde.O zamanki kadro Emre Ç.-Dany-Eboue-Elmander-Engin-Hamit li kadro ile Fenerbahce yenmisiz.Hemde zevkli oyun sergiliyorlar.Simdiki kadroya bakiyorum Rezalet gibi karma karisik bir sey oynuyoruz.

Böyle çıkalım.:k19:

5f35920dbe-14192.png

.....................Muslera...............

...Veysel......Semih.......Balta......Tarık...........

................Chedjou......Furkan...............

.....Olcan...........Sneijder..........Bruma...........

........................Pandev..............

boşuna kadro felan yapmayın :D istediğiniz kadar buraksız selçuksuz kadro yapın ikiside sahada olup balıkesirin milli olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerdir

selcuku oynatır

cünkü oynatmazsa iyice kaybedecegini düsünür hoca

inat yapma sezar,oturt yanında

oynatarak kazanacagını sanıyorsan büyük yanılgı icerisindesin

Muslera
Tarık Chedjou Semih Olcan
Yekta Dzemaili Selçuk
Bruma Burak Sneijder

tapatalk

Kesin puan kaybederiz zaten hiç puan alamamış siftah yaparlar.

Prandelli kontrollü başlatırsa yenemeyiz.

Hadi bakalım bu maçtada selçuğu oynat da görelim prondelli ki selçuk korkudan hocaya kendi beni oynatma dicektir

Bu mactada Prandellinin hataları ile puan kaybedersek kimse gelip Prandelliyi savunmaya calısmasın burada...

Muslera
Tarık-çecü-Semih-Balta
Dzemaili-Selcük
Olcan-Sniper-Burma
Burak

selcukla buragı oynatıcan ki moralleri yerine gelsin. Su macta gol asist falan yaparlar belki.

Geri
Üst Alt