Ligtv kadrosuna göre Yasin sağ bek olacakmış. Git gide daha da felaket bir hal almaya başladı
bi ara sag bek oynuyordu Almanya da yanlis hatirlamiyorsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligtv kadrosuna göre Yasin sağ bek olacakmış. Git gide daha da felaket bir hal almaya başladı
Haydaa. Olmaz öyle sey. Biri Prandelliye Tarikin sag bekte de oynayabildigini söylesin.
bi ara sag bek oynuyordu Almanya da yanlis hatirlamiyorsam
Ne zaman? Fi tarihinde falandır olsa olsa
---------------------------------------------Fernando Muslera------------------------------------------------
Tarik Camdal------------------------Semih Kaya-------Chedjou Aurelien-----------------------------Hakan Balta
---------------------------------------Selcuk Inan-----Blerim Dzemaili-----------------------------------------
Olcan Adin-----------------------------------Wesley Sneijder-----------------------------------Armindo Bruma
-------------------------------------------Yasin Oztekin-----------------------------------------------------
Iyi olabilir aslinda. Olcan olmadigi icin sag beke Veysel onune Tarigi koyabiliriz.
Çok değil daha 1 ay öncesine kadar en büyük şansımız Prandelli diyordum. Çok feci hayal kırıklığı yaşattı şu ana kadar, ne söylesem bilemiyorum. Hiç beklemiyordum doğrusu. Hazırlık maçlarında mantıklı işler yapıp sezon başlayınca sapıttı adam inanılır gibi değil.
Fenerbahçe maçında Burak'la tek forvet Selçuk'la 2'li orta saha oynanmayacağını anladı.Daha sonra sapıttı zaten, oyuncuları değiştirmesi gerekirken sistemi değiştirdi.Prandelli iyi adam, umarım hatasını erken fark eder ama hiç sanmıyorum.
tapatalk
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 30 dk.
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 28 dk.