STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

4-3-3la oynayabilecek bir maç.
Artik en kötü rakiplere karşi bile deplasman maçlarimiz belli olmuyor.

1-2

Buraksiz ilk 11 FTW

---------------------------------------------Fernando Muslera------------------------------------------------

Tarik Camdal------------------------Semih Kaya-------Chedjou Aurelien-----------------------------Hakan Balta

---------------------------------------Selcuk Inan-----Blerim Dzemaili-----------------------------------------

Olcan Adin-----------------------------------Wesley Sneijder-----------------------------------Armindo Bruma

-------------------------------------------Yasin Oztekin-----------------------------------------------------

Iyi olabilir aslinda. Olcan olmadigi icin sag beke Veysel onune Tarigi koyabiliriz.

---------------------------------------------Fernando Muslera------------------------------------------------

Tarik Camdal------------------------Semih Kaya-------Chedjou Aurelien-----------------------------Hakan Balta

---------------------------------------Selcuk Inan-----Blerim Dzemaili-----------------------------------------

Olcan Adin-----------------------------------Wesley Sneijder-----------------------------------Armindo Bruma

-------------------------------------------Yasin Oztekin-----------------------------------------------------

Iyi olabilir aslinda. Olcan olmadigi icin sag beke Veysel onune Tarigi koyabiliriz.

yasin ne zaman forvet oynadi???

Hakan Chedjou Semih Tarik

Tarik Chedjou Semih Veysel

Tarik Chedjou Semih Yasin

gözüküyor ki bunlardan biri olacak

Çok değil daha 1 ay öncesine kadar en büyük şansımız Prandelli diyordum. Çok feci hayal kırıklığı yaşattı şu ana kadar, ne söylesem bilemiyorum. Hiç beklemiyordum doğrusu. Hazırlık maçlarında mantıklı işler yapıp sezon başlayınca sapıttı adam inanılır gibi değil.

Fenerbahçe maçında Burak'la tek forvet Selçuk'la 2'li orta saha oynanmayacağını anladı.Daha sonra sapıttı zaten, oyuncuları değiştirmesi gerekirken sistemi değiştirdi.Prandelli iyi adam, umarım hatasını erken fark eder ama hiç sanmıyorum.

tapatalk

illa fanteziye girecekse Furkan'ı kullansın sağ bekte :red: En azıdan denendi daha önce.
En doğrusu Tarık'ın oynaması, sağ bekte daha etkili.

takımın en iyi oyuncusu olcan adın kadroya alınmıyor,prandelli bu bedeli ödeyemez.
klasik 4-4-2'ye dönmeliyiz artık,galatasaray genlerinde 4-4-2 var.

Çare; Tarik sağ bek, Sinan sol bek.

Tapa

hücum bekleriyle oynamalıyız gerekirse kaleden feragat etmeliyiz ,biz büyük takımız anadolu zihniyeti bize yakışmıyor
sinan bolat
tarık semih chedjou telles
selçuk dzemaili
olcan sneijder
umut pandev

Fenerbahçe maçında Burak'la tek forvet Selçuk'la 2'li orta saha oynanmayacağını anladı.Daha sonra sapıttı zaten, oyuncuları değiştirmesi gerekirken sistemi değiştirdi.Prandelli iyi adam, umarım hatasını erken fark eder ama hiç sanmıyorum.

tapatalk

Prandelli iyi adam ama iyi antrenörlük örneği gösteremedi bir türlü. En çokta bu yönden umutlanmıştım, macera aramayan eli yüzü düzgün 11'ler çıkaran bir görüntüsü vardı ama başlangıç felaket. İnşallah düzelir fakat bir de şöyle bir kötü yanı var; yarın saçma sapan bir kadroyla çıkıp kazanırsa demek ki iyiye gidiyoruz diye düşünür bu sefer, ondan sonra aynı eziyetler devam eder. Ne zaman adam gibi bir 11 çıkarıp iyi bir futbolla maçı kazanır ancak o zaman işler değişir.

Mancini hoca hic degil begenmedigi mevkide gider baska mevkide oynatirdi.Bu Kadro disi birakiyor.

Sezon basinda cok umutluydum ben. 4-2-3-1'den taviz vermiyordu. Olcan-Sneijder-Bruma üclüsü oynuyordu sürekli..

Büyük ihtimalle

Muslera
Veysel-Chedjou-Semih-Tarık
Selçuk-Xhemaili-Yekta
Wesley
Bruma-Burak

oynarız, hiç farklı bir kadro yapasım gelmiyor.

Geri
Üst Alt