STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

2 hücumcu bek olması adına Yasin mantıklı olabilir. Ben Olcan'ı sol bekte dener diye düşünmüştüm ama fizik olarak hazır görmedi sanırım.

Anderlecht bile kalkıp ŞL deplasman maçında hücumcu Acheampong'u sol beke koyabiliyor. Bizim ligde de Yasin sırıtmaz herhalde.

tapatalk

Muslera, melodan sonra 3. ve 4. yabanci suan chedjou ile bruma olmasi lazim. Bruma kesinlikle banko 11e yazilmali, pozisyon yaratan tek adam.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Kor oldu badem gozlu oldu. Olcan hangi oynadigi macta iyi performans gosterdi de simdi kiymete bindi? Her aldigi topla tek basina gitmeye calisan, ha babam pas hatasi yapan, 25-30 metreden aldigi her topu kaleye vurup auta atan o degil mi? Bir Bursa macinda 90+'da bir gol atti diye mi? O golde de arkasinda Yasin vardi zaten o atmasa Yasin atardi.

Bi olcanla yasini kıyaslamadınız kalmıştı bravo

Hocasi olmayan Gençlerbirliği ES ES i deplasmanda 2-0 yenmiş. İnsanin siniri bozuluyor.

çok az daha sabır gösterin.bu adam güzel işler başaracak ki aksini aklımdan geçirmiyorum bigün bile.inandım çünkü
:) 2011 de ibbspor maçıyla kötü başlamıştık.servet,zan sakatlanmasa semihin oynayacağı yoktu ..enginli-emre çolaklı o müthiş oynayan kadro bile hemen sürülmedi sahaya..

bizde bişeyler,doğrular zaman alıyo.:k19:

Hocasi olmayan Gençlerbirliği ES ES i deplasmanda 2-0 yenmiş. İnsanin siniri bozuluyor.

Ne alakasi var, Gencler'e karsi bize oynadiklari gibi 90 dakika savunmaya cekilip kontratak mi oynuyorlar zannediyorsun? Eses'in bize karsi topa sahip olma yuzdesi 29'du, sadece oyunu bozup uzun topla kontra yapmaya calistilar, Gencler'e karsi tam tersi. Sacma sapan kiyaslamalar yapiyorsunuz.

heves felan bırakmadın
istifa!
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]Bugün batarsa güneş
Yarın yeniden doğar
Her gecenin sonunda
Bir sabah vardır evlat

Sakla umutlarını
Yıkılıp kalma sakın
Ümitsiz ve gayesiz
Yaşamak zordur evlat

Sev bütün insanları
Say bütün insanları
Kin gütme, unut gitsin
Geçmişte olanları

Dürüst ol, insancıl ol
Düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile
İncitme sakın evlat

Geçmişten geleceğe
Yaratılmış ne varsa
Unutma ki hepsinin
Bir sahibi var evlat

Kul kaderini yaşar
Bahtına neçıkarsa
Düşmez, kalkmaz bir Allah
Unutma sakın evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]Bugün batarsa güneş
Yarın yeniden doğar
Her gecenin sonunda
Bir sabah vardır evlat

Sakla umutlarını
Yıkılıp kalma sakın
Ümitsiz ve gayesiz
Yaşamak zordur evlat

Sev bütün insanları
Say bütün insanları
Kin gütme, unut gitsin
Geçmişte olanları

Dürüst ol, insancıl ol
Düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile
İncitme sakın evlat

Geçmişten geleceğe
Yaratılmış ne varsa
Unutma ki hepsinin
Bir sahibi var evlat

Kul kaderini yaşar
Bahtına neçıkarsa
Düşmez, kalkmaz bir Allah
Unutma sakın evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

olcanı kadro dışı bırakan kişi benim için -dir

1111933_Galatasaray_SK.jpg

Yasin sağ bek oynarsa

tapatalk

Kanatsız oynarsak zorlanırız yine.

Kor oldu badem gozlu oldu. Olcan hangi oynadigi macta iyi performans gosterdi de simdi kiymete bindi? Her aldigi topla tek basina gitmeye calisan, ha babam pas hatasi yapan, 25-30 metreden aldigi her topu kaleye vurup auta atan o degil mi? Bir Bursa macinda 90+'da bir gol atti diye mi? O golde de arkasinda Yasin vardi zaten o atmasa Yasin atardi.
Olcan şimdiye kadar kaç dakika oynadıki performansını değerlendirecek kadar fikir sahibi edindin.Hatta değerlendirilecekse bu pozitif yönde olur 44 dakika oynamış şimdiye kadar 1 gol atmış.Hocayı savunmak için saçmalamayın.Olcanı kadro dışında tutmanın hiç bir mantıklı açıklaması yok.Hoca kendi ayağına sıkacak.Bu basit maçı bile kesin alırız diyemiyorum.Saçma sapan br kadroyla çıkar kesin

Muslera

Veysel - Semih - Chedjou - Tarık

Yekta - Dzemaili - Selçuk

Sneijder

Burak - Bruma

Olcan şimdiye kadar kaç dakika oynadıki performansını değerlendirecek kadar fikir sahibi edindin.Hatta değerlendirilecekse bu pozitif yönde olur 44 dakika oynamış şimdiye kadar 1 gol atmış.Hocayı savunmak için saçmalamayın.Olcanı kadro dışında tutmanın hiç bir mantıklı açıklaması yok.Hoca kendi ayağına sıkacak.Bu basit maçı bile kesin alırız diyemiyorum.Saçma sapan br kadroyla çıkar kesin

Fener macina ilk 11'de baslamadi mi, 120 dakika oynamadi mi o macta, nasil yalnizca 44 dakika oynadi? Hazirlik maclarinda her maca ilk 11'de baslamadi mi?

Olcan'in alternatifleri Bruma'yla Pandev, bunlar daha mi kotu? Zaten yedek cikacaksa ben sahsen Sinan Gumus'un sans bulup nasil oynadigini gormek istiyorum biraz. Ikinci yarida Olcan girecegine bir mac da Sinan girsin, gorelim.

Geri
Üst Alt