STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

prandelli ne yapmak istiyorsun 3lu orta sahayla

Moderatör tarafında düzenlendi:
İkinci yarı erken bulacağız bir golle maç dönebilir ama Prandelli de kanser edecek taraftarı belli ki.

Allah sizi bildigi gibi yapsin. Haram zikkim olsun aldiginiz paralar. Su koy takimina karsi pozisyonsuz bitirdiniz oda yetmez iki gol yediniz. Karakter yoksunlari

lan bu kez hakkaten takımın suçu yok. yediğimiz goller saçma sapan. fener golleri

Selcuk Burak & Prandelli 3lüsü basima agrilar getirdi beyler.Ben dayanamiyorum artik bu maci izlemeye.Yaziklar olsun .Izlemiyorum artik su maci

bizim gol atmamız peygamber mucizesi gibi birşey belki karambol falan anca öyle. gol yememe ihtimalimizde aynı şekilde musleranın ekstra performansı olmasa bursasporu da yenemezdik. bu takım ve hoca bozuntusu tarihe kara leke olarak geçecek gibi.

Gollere bak Gollere ulan birazda şans olur be biraz be bu nasıl birşeydir arkadaş ya.

Maçta kaç tane hakem var ya. Neden böyle kenarlarda da hakem var ve basket maçı gibi sürekli hareketli. Çok rahatsız oldum ben.

insallah 3/4 cakarlar ..

Ruhsuz oynuyor Selcuk gormuyormusunuz ? bir allahin kulu o teknik ekipte cikip ulan furkan var koysak ne kaybederiz diyemiyorsa allah belasini versin hepsinein

ilahi adalet mi diyelim artık, zamanında bu forumda beğenilmeyen hatta jb geçilen iki golcü attı golleri:38573:

Geri
Üst Alt