STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

prandelli nin notunu anderlet maçında verdim

o kadar kötü umut vermeyen oyunda, son dakikada beraberliğe o şekilde sevinen adamın çıtasını tartışırım...

1.katiliyorum yinede beklemek lazim belki hayatinin macini oynuyacak yasin ne biliyoruz
2.tarik zorunlu sol bek
3.melosuz mecburuz uclu ortasahaya
4.niye harcansin sacmaliga bak en azindan oynuyo
5. 3e bak
6.gecen senede manciniye cift forvet oynatiyor diye bok atiyodunuz burakin oynuyacagi en iyi futbol tek forvetli sistem iste sacmalamisin
7.olcanla prandelli arasinda ne gecti bilmiyoruz henuz

debunked
he he Burak tek forvet çok etkili,Tarık Balta varken zorunlu sol bek,3 tane beceriksiz ortasaha var 3 ünü oynatmak nasıl mantıklı oluyor saçma saçma konuşuyorsun.Maçı izledinde anladınmı dediklerimi biraz futbolu öğrende gel

Koskoca sezon daha başlamadan bitti. Allah belasını versin kimin emeği geçtiyse.

Birkac Prandelli sempatizanı adam biliyorum forumda birtanesi ortalıkta yok suan:D

aslında bu yenilgi iyi oldu sezon başında kıyamet kopsunda neşter vurulsun takıma-yönetime hatta taraftara sezon öncesi yapılmadı sezon başı yapılsın, takımın patlayacağı belliydi ! sen ne yapıp edip luceyi getirecektin adam istanbula kadar geldi bu kadar mı beceriksizsiniz !

Başkan ve yönetimi
Defolun gidin artık
Inan Kıraç yönetiyor nasılsa hepinizi

Ceyhun Yılmaz@ceyhunyilmaz 2 dk. Eskiden bize keyif verirdi…Şimdi rakibe."Emeği geçen" herkese teşekkür ederiz.

Böyle oynayan takımlara top yapmaya çalışmayacaksın, alacaksın uzun boylu bir forvet, kaldıracaksın kafasına

Beyler sakin olun hoca kondisyon yüklüyor siz takımı 6. haftadan sonra görasdsdasda hahahah çıldıracam lan

Aklıma geldikçe sinirleniyorum adam olcanı kadroya almıyor formda degil diye bana sanki herkes formda

Geri
Üst Alt