- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Hala Balta'yı sol bek yazanlar var durum içler acısı. Evimizde Anadolu takımlarına karşı Olcan idare ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan dün 65'te falan girdi ama buna rağmen leşti. Adamın adım atacak hali yok. Çok kötü. Dün öyle bir şut attı ki gülme krizine girdim.. Veremediği basit paslar da cabası. Bir ara Yasin'le birlikte sağ kanatta geziyordu, Telles yanlızdı. Ben bu adama nasıl güveneyim? Adam rezalet.Hala Balta'yı sol bek yazanlar var durum içler acısı. Evimizde Anadolu takımlarına karşı Olcan idare ediyor.
Sol bekte fena değil. Zaten kimse sol açık veya sağ açıkta etkili olduğunu söylemiyor. Konya gibi Anadolu takımlarına karşı kendi evimizde oynayacağımız maçlarda sol bek oynar. Telles Olcan'a güvenipte bilerek sarı kart gördü bence.Olcan dün 65'te falan girdi ama buna rağmen leşti. Adamın adım atacak hali yok. Çok kötü. Dün öyle bir şut attı ki gülme krizine girdim.. Veremediği basit paslar da cabası. Bir ara Yasin'le birlikte sağ kanatta geziyordu, Telles yanlızdı. Ben bu adama nasıl güveneyim? Adam rezalet.
Dediğim gibi Olcan'ı oynatmazdım ben. Bu arada kartları temizlemek lazım ama nasıl? Daha bir sürü adam var sınırda olan... Maçların hepsi de zor.Sol bekte fena değil. Zaten kimse sol açık veya sağ açıkta etkili olduğunu söylemiyor. Konya gibi Anadolu takımlarına karşı kendi evimizde oynayacağımız maçlarda sol bek oynar. Telles Olcan'a güvenipte bilerek sarı kart gördü bence.
O degilde puan kaybettigimiz bir kac macta bize gol atan kisilere bakarsak; Stancu(gencler), Sercan(Balikesir), Batdal(ibb). Furkan da atmisti kazanmamiza ragmen. Eski oyuncularda hayir yok.
mersinden tirsiyorum fakat simdiden mersinden adanadan antepten rezerve yapmis taraftarlar,hasan sas da mersin stadini gsliler doldurur diyor
mersin in yeni stadia gecmesi de iyi olmus,eski stadda mac oynamak da izlemek de zulümdü
Koyar geçeriz renkdaş. İnşallah..
Muslera
Sabri Semih Chedjou Telles
Melo Selçuk
Emre Sneijder Yasin
Burak
O degilde puan kaybettigimiz bir kac macta bize gol atan kisilere bakarsak; Stancu(gencler), Sercan(Balikesir), Batdal(ibb). Furkan da atmisti kazanmamiza ragmen. Eski oyuncularda hayir yok.

10 gün içinde şampiyon %90 oranında belli olacak. 3 maçta 9 puan yaparsak, ipi göğüsleriz. 1 haftada 3 maç. Zor olacak ama kazanmak zorundayız.
Bu arada dikkatimi çeken bir şey var, 1 puan içinde sıralanmış 3 şampiyon adayı var. Bunlardan bir tanesi Pazartesi maç oynuyor, sonra Cuma oynuyor. Bir diğeri Cumartesi oynuyor sonra Cumartesi oynuyor yine. Biri 1 hafta, diğeri 3 gün dinlenmiş oluyor. Bu iki takımı tahmin etmek zor değil, alıştık bunlara. Ayrıca, son maç dışında kalan 4 maçta da FB bizden sonra oynayacak maçları, bu resmen skandal. Galatasaray'ın puan kaybına göre bilenecekler maçlara. Türkiye Futbol Federasyonu yine yanıltmadı beni, şeref yoksunları.