STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Hala Balta'yı sol bek yazanlar var durum içler acısı. Evimizde Anadolu takımlarına karşı Olcan idare ediyor.

Hala Balta'yı sol bek yazanlar var durum içler acısı. Evimizde Anadolu takımlarına karşı Olcan idare ediyor.
Olcan dün 65'te falan girdi ama buna rağmen leşti. Adamın adım atacak hali yok. Çok kötü. Dün öyle bir şut attı ki gülme krizine girdim.. Veremediği basit paslar da cabası. Bir ara Yasin'le birlikte sağ kanatta geziyordu, Telles yanlızdı. Ben bu adama nasıl güveneyim? Adam rezalet.

Balta dan artık sol bek olmaz. Orada mecburen Olcan oynar bir maç için.

Balta sol beki kaldıramıyor artık.

Olcan dün 65'te falan girdi ama buna rağmen leşti. Adamın adım atacak hali yok. Çok kötü. Dün öyle bir şut attı ki gülme krizine girdim.. Veremediği basit paslar da cabası. Bir ara Yasin'le birlikte sağ kanatta geziyordu, Telles yanlızdı. Ben bu adama nasıl güveneyim? Adam rezalet.
Sol bekte fena değil. Zaten kimse sol açık veya sağ açıkta etkili olduğunu söylemiyor. Konya gibi Anadolu takımlarına karşı kendi evimizde oynayacağımız maçlarda sol bek oynar. Telles Olcan'a güvenipte bilerek sarı kart gördü bence.

Artik her mac final.

Mac mac bakip, 3'er 3'er puanlari almaliyiz.

Mersin deplasmanina gelince, FB de mersin deplasmanina cikacak. Ziraat kupasinda fb'ye karsi les oynadilar.

Süper lig de rakiplerin degil, bizim ne yapacagimiz önemli.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sol bekte fena değil. Zaten kimse sol açık veya sağ açıkta etkili olduğunu söylemiyor. Konya gibi Anadolu takımlarına karşı kendi evimizde oynayacağımız maçlarda sol bek oynar. Telles Olcan'a güvenipte bilerek sarı kart gördü bence.
Dediğim gibi Olcan'ı oynatmazdım ben. Bu arada kartları temizlemek lazım ama nasıl? Daha bir sürü adam var sınırda olan... Maçların hepsi de zor.

Muslera
Sabri Semih Hakan Olcan
Melo Selçuk
Emre Sneijder Yasin
Burak

Emre'nin yerine Bruma'yla başlayabilir ancak olması gereken kadro bu.​

O degilde puan kaybettigimiz bir kac macta bize gol atan kisilere bakarsak; Stancu(gencler), Sercan(Balikesir), Batdal(ibb). Furkan da atmisti kazanmamiza ragmen. Eski oyuncularda hayir yok.

Muslera
Sabri Semih Chedjou Olcan
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Yasin
Burak​

Bruma/Emre degisikligi olabilir, topu daha çok kontrol etmek için

O degilde puan kaybettigimiz bir kac macta bize gol atan kisilere bakarsak; Stancu(gencler), Sercan(Balikesir), Batdal(ibb). Furkan da atmisti kazanmamiza ragmen. Eski oyuncularda hayir yok.

Konya da Ali Turan, Mehmet Güven, Hasan Kabze ile 3 tane eski topcumuz var. Gol atarsa zaten bunlar atar bize karsi :D

Anlamiyorum ben bu nasil bir tesadüftür eski oyuncularimiz hep gol atar bize.

bay hasortman anti futbol anlayisiyla 8 defansif topcuyla sahaya sürecektir takimini

herseye ragmen tokatlayip göndeririz

Hasofmanlı bu maça bileniyodur konya maça asılır ama Aykut iyi hoca değil yine orta sahaya kazmalari koyar ve önceki maçları rahat kazandık diye küçümsemeyelim

mersinden tirsiyorum fakat simdiden mersinden adanadan antepten rezerve yapmis taraftarlar,hasan sas da mersin stadini gsliler doldurur diyor

mersin in yeni stadia gecmesi de iyi olmus,eski stadda mac oynamak da izlemek de zulümdü

mersinden tirsiyorum fakat simdiden mersinden adanadan antepten rezerve yapmis taraftarlar,hasan sas da mersin stadini gsliler doldurur diyor

mersin in yeni stadia gecmesi de iyi olmus,eski stadda mac oynamak da izlemek de zulümdü

Koyar geçeriz renkdaş. İnşallah..
Muslera
Sabri Semih Chedjou Telles
Melo Selçuk
Emre Sneijder Yasin
Burak

karabükte de emre güngör attı zar zor kurtardık 3 puanı

2011/2012de mustafa sarp 2 farklı takımla arenada gol atmıştı ya en bombası oydu :asd:

10 gün içinde şampiyon %90 oranında belli olacak. 3 maçta 9 puan yaparsak, ipi göğüsleriz. 1 haftada 3 maç. Zor olacak ama kazanmak zorundayız.

Bu arada dikkatimi çeken bir şey var, 1 puan içinde sıralanmış 3 şampiyon adayı var. Bunlardan bir tanesi Pazartesi maç oynuyor, sonra Cuma oynuyor. Bir diğeri Cumartesi oynuyor sonra Cumartesi oynuyor yine. Biri 1 hafta, diğeri 3 gün dinlenmiş oluyor. Bu iki takımı tahmin etmek zor değil, alıştık bunlara. Ayrıca, son maç dışında kalan 4 maçta da FB bizden sonra oynayacak maçları, bu resmen skandal. Galatasaray'ın puan kaybına göre bilenecekler maçlara. Türkiye Futbol Federasyonu yine yanıltmadı beni, şeref yoksunları.

Bir kez daha haşortmanlının içinden geçmek lazım.

Aykut Kocaman: "Galatasaray, Torku Konyaspor'a karşı oynadığı yüzdeyle oynasa, Avrupa şampiyonu olabilirdi."

₪tapa

10 gün içinde şampiyon %90 oranında belli olacak. 3 maçta 9 puan yaparsak, ipi göğüsleriz. 1 haftada 3 maç. Zor olacak ama kazanmak zorundayız.

Bu arada dikkatimi çeken bir şey var, 1 puan içinde sıralanmış 3 şampiyon adayı var. Bunlardan bir tanesi Pazartesi maç oynuyor, sonra Cuma oynuyor. Bir diğeri Cumartesi oynuyor sonra Cumartesi oynuyor yine. Biri 1 hafta, diğeri 3 gün dinlenmiş oluyor. Bu iki takımı tahmin etmek zor değil, alıştık bunlara. Ayrıca, son maç dışında kalan 4 maçta da FB bizden sonra oynayacak maçları, bu resmen skandal. Galatasaray'ın puan kaybına göre bilenecekler maçlara. Türkiye Futbol Federasyonu yine yanıltmadı beni, şeref yoksunları.

Teker teker basıp geçelim renktaş. Sadece kazanalım ve şampiyonu izlesinler.

Geri
Üst Alt