STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Teker teker basıp geçelim renktaş. Sadece kazanalım ve şampiyonu izlesinler.

Zaten öyle olacak, aylardır yaptıkları türlü türlü senaryoları kendi ellerinde patlayacak. Demirören'in kupayı Galatasaray kaptanına verirken, FB medyası sunucularının "şampiyon Galatasaray" derken yüzlerindeki o perişan, yıkık ifadeyi görmek için sabırsızlanıyorum.

Yeterki yenelim.Bu saatten sonra iyi oyun filan beklemiyorum.3 te 3 yapıp şampiyon olalım.Bjk maçında en kötü beraberlik yeter.Fb nin o maca kadar kesin takılacagını düşünüyorum.

Geri kalan maçların hepsini alırız. BJK dahil. herşeye rağmen diğerlerinden daha güçlüyüz, daha iyi oynuyoruz...

Ancak benim korkum, şapşallıklar. Başakşehir maçında olduğu gibi.

Keşke muslera kart görüp cezalı olsaydı bu maç
kalan maçlar içinde kağıt üzerinde en kolay maç bu

Geri kalan maçların hepsini alırız. BJK dahil. herşeye rağmen diğerlerinden daha güçlüyüz, daha iyi oynuyoruz...

Ancak benim korkum, şapşallıklar. Başakşehir maçında olduğu gibi.
onun adı şapşallık değil başka bişeydi.şapşallık hafif kalır.

Hayret ya.. herkez Besiktas maci icin ne kadar rahat. Sandigimizdan daha zor bir mac olacak arkadaslar...

Hayret ya.. herkez Besiktas maci icin ne kadar rahat. Sandigimizdan daha zor bir mac olacak arkadaslar...
biliyoruz ama fenerbahçede beşiktaş da derbiye kadar puan kaybedecek büyük ihtimalle.ondan bu rahatlık.ve biraz da GS ruhuna inandığımızdan böyleyiz.

En fazla korktuğum maç Gençlerbirliği maçı.

GT-I9300 Tapatalk

biliyoruz ama fenerbahçede beşiktaş da derbiye kadar puan kaybedecek büyük ihtimalle.ondan bu rahatlık.ve biraz da GS ruhuna inandığımızdan böyleyiz.

Insallah dedigin gibi olur. ama ben diger maclari oyle yada boyle zar zor yeneriz diye dusunuyorum. Ama besiktas maci beni dusunduruyor. Normal sartlarda hic cekinmem, ama final maci olursa isimiz kolay olmayacak.
Hayirlisi artik..

Insallah dedigin gibi olur. ama ben diger maclari oyle yada boyle zar zor yeneriz diye dusunuyorum. Ama besiktas maci beni dusunduruyor. Normal sartlarda hic cekinmem, ama final maci olursa isimiz kolay olmayacak.
Hayirlisi artik..
bu hafta en önemli hafta bence.konyayı yendiğimizde diğerlerini bekliycez.fener sivasa yenilebilir..o bitik,savunması 0 antep bakarsın bjkden puan alır.futbol bu.

Herkes Besiktas'i pohpohluyorken biz bunlari kendi sahalarinda 2:0 yendik neredeyse pozisyon vermeden. O zamanlar cok daha kopuk oynuyordu bizim takim, Besiktas da simdiki halinden daha iyiydi bence.

Bundan dolayi herkes o maca biraz daha rahat bakiyor, ayrica Galatasaray final maclarini seven bir takimdir her zaman :)

Herkes Besiktas'i pohpohluyorken biz bunlari kendi sahalarinda 2:0 yendik neredeyse pozisyon vermeden. O zamanlar cok daha kopuk oynuyordu bizim takim, Besiktas da simdiki halinden daha iyiydi bence.

Bundan dolayi herkes o maca biraz daha rahat bakiyor, ayrica Galatasaray final maclarini seven bir takimdir her zaman :)

Normalde bende bjk maclarinda cok rahatim. Ne bileyim bu sever icim hic rahat degil. Baktim herkez rahat.. insallah dediginiz cikar..
Yoksa dedigin gibi final maclari severiz biz.

"bu maçta topun oluşturacağı manyetik alanın, oyuncularda tetikleyeceği; şehvet duygusunun hissedilmesini sağlayan hormonların salgılandığı bezler çok büyük etken olacaktır"

Geri
Üst Alt