Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
konya bizi hasamat edecek
cok net
cok net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teker teker basıp geçelim renktaş. Sadece kazanalım ve şampiyonu izlesinler.
onun adı şapşallık değil başka bişeydi.şapşallık hafif kalır.Geri kalan maçların hepsini alırız. BJK dahil. herşeye rağmen diğerlerinden daha güçlüyüz, daha iyi oynuyoruz...
Ancak benim korkum, şapşallıklar. Başakşehir maçında olduğu gibi.
biliyoruz ama fenerbahçede beşiktaş da derbiye kadar puan kaybedecek büyük ihtimalle.ondan bu rahatlık.ve biraz da GS ruhuna inandığımızdan böyleyiz.Hayret ya.. herkez Besiktas maci icin ne kadar rahat. Sandigimizdan daha zor bir mac olacak arkadaslar...
2013 teki maçın intikamı alınmalı.En fazla korktuğum maç Gençlerbirliği maçı.
GT-I9300 Tapatalk
biliyoruz ama fenerbahçede beşiktaş da derbiye kadar puan kaybedecek büyük ihtimalle.ondan bu rahatlık.ve biraz da GS ruhuna inandığımızdan böyleyiz.
bu hafta en önemli hafta bence.konyayı yendiğimizde diğerlerini bekliycez.fener sivasa yenilebilir..o bitik,savunması 0 antep bakarsın bjkden puan alır.futbol bu.Insallah dedigin gibi olur. ama ben diger maclari oyle yada boyle zar zor yeneriz diye dusunuyorum. Ama besiktas maci beni dusunduruyor. Normal sartlarda hic cekinmem, ama final maci olursa isimiz kolay olmayacak.
Hayirlisi artik..
Hayret ya.. herkez Besiktas maci icin ne kadar rahat. Sandigimizdan daha zor bir mac olacak arkadaslar...
Herkes Besiktas'i pohpohluyorken biz bunlari kendi sahalarinda 2:0 yendik neredeyse pozisyon vermeden. O zamanlar cok daha kopuk oynuyordu bizim takim, Besiktas da simdiki halinden daha iyiydi bence.
Bundan dolayi herkes o maca biraz daha rahat bakiyor, ayrica Galatasaray final maclarini seven bir takimdir her zaman![]()
Mersini alırsak şampiyonuz diğerleri kolay..
Fenerbahçe tribünü bilet fiyatlarını 15 tl olarak açıklayan Sivasspor Yönetimi'ne teşekkürlerimizi iletiriz.
hasat zamanı çoktan başlamış![]()