STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Galatasaray'ın son 20 sezonda 5'te 5 yaptığı sezonlar;1997-982001-022007-08

07-08 sezonu, tarihimizin en efsane şampiyonlukları arasında ilk 3'e kesin girer. Feldkamp gittikten sonra yardımcı antrenör Cevat Hoca ile çıkmıştık kalan 6 maça. Çakma Brezilya takım fb'yi sadece 1 yabancı oyuncumuzun oynadığı maçta yenmiştik. O da golü atan Nonda'ydı. Şampiyonluk adayı Sivasspor deplasmanında alınan zor bela galibiyet vs. gerçekten efsane bir şampiyonluktu.

07-08 sezonu, tarihimizin en efsane şampiyonlukları arasında ilk 3'e kesin girer. Feldkamp gittikten sonra yardımcı antrenör Cevat Hoca ile çıkmıştık kalan 6 maça. Çakma Brezilya takım fb'yi sadece 1 yabancı oyuncumuzun oynadığı maçta yenmiştik. O da golü atan Nonda'ydı. Şampiyonluk adayı Sivasspor deplasmanında alınan zor bela galibiyet vs. gerçekten efsane bir şampiyonluktu.

Bence rahat kazandık Fener maçını da Sivas maçını da,özellikle Fener maçı her oyuncu sahada basmadık yer bırakmadı.Sivas maçı da öyle gerçi ama Fenerbahçe maçında yaptığımız defansı bir tek Uefa finalinde gördüm.On numara sezondu her anlamda.O yoklukta bir de.

Bence rahat kazandık Fener maçını da Sivas maçını da,özellikle Fener maçı her oyuncu sahada basmadık yer bırakmadı.Sivas maçı da öyle gerçi ama Fenerbahçe maçında yaptığımız defansı bir tek Uefa finalinde gördüm.On numara sezondu her anlamda.O yoklukta bir de.

Sanirim Topal'di, Alex'e adim attirmamisti, efsane oynamistik takim olarak.

Sanirim Topal'di, Alex'e adim attirmamisti, efsane oynamistik takim olarak.

Ofansif olarak çok bir varlık gösteremedik ama defansif olarak net efsaneydik.

Takımın yapısı zaten oydu sezon boyunca,her maçı 1-0 alıyorduk.Bir tek öyle kazanabilirdik Fener maçını da,öyle de kazandık.

Ofansif olarak çok bir varlık gösteremedik ama defansif olarak net efsaneydik.

Takımın yapısı zaten oydu sezon boyunca,her maçı 1-0 alıyorduk.Bir tek öyle kazanabilirdik Fener maçını da,öyle de kazandık.

Aykut Ercetin

Sabri Sarioglu - Emre Güngör - Servet Cetin - Hakan Balta

Baris Özbek - Mehmet Topal - Ayhan Akman - Arda Turan

Ümit Karan - Shabani Nonda

-------------------------------------------------------------------

Mateja Kezman

Deivid de Souza - Alex De Souza - Kazim Kazim

Claudio Maldonado - Mehmet Aurelio

Ugur Boral - Edu Dracena - Diego Lugano - Gökhan Gönül

Volkan Demirel​

Hakkaten su takimla fb'yi o zaman iyi yenip sampiyon olmusuz.
Finallerin Takimi GALATASARAY!
RESPECT!

Aykut Ercetin

Sabri Sarioglu - Emre Güngör - Servet Cetin - Hakan Balta

Baris Özbek - Mehmet Topal - Ayhan Akman - Arda Turan

Ümit Karan - Shabani Nonda

-------------------------------------------------------------------

Mateja Kezman

Deivid de Souza - Alex De Souza - Kazim Kazim

Claudio Maldonado - Mehmet Aurelio

Ugur Boral - Edu Dracena - Diego Lugano - Gökhan Gönül

Volkan Demirel​

Hakkaten su takimla fb'yi o zaman iyi yenip sampiyon olmusuz.
Finallerin Takimi GALATASARAY!
RESPECT!

Sabri,Barış falan herkes iyiydi ya o sene.Takım inanmıştı genel olarak.Hakan Şükür gibi bir teknik direktörümüz olunca tabi öyle oluyor.

O Nonda nın attığı ne goldü anlamı ne büyüktü Sami Yen deydim o maçta Yeni Açıkta Muhteşem ötesi bir atmosfer vardı herkes inanmıştı

Hayır genel averaja bakılmıyor. eğer ikili averajlarda atılan goller eşitse genel averaj devreye giriyor
2lcof10.jpg

PFDK, Fenerbahçe'ye evinde tribün kapatma ve 250 bin TL para cezası verdi.Fener'e 2 kere verdiler bize de verirler.Küfretmemek lazım bjk derbisi için.edit:fenerin kapatma sadece kale arkasınaymış

Son düzenleme:
hakem barış şimşek eyyamcı mı beyler...bu adam hakkında aklınızda kalan bişeyler var mı ya da sezgileriniz?:D

Hemen yarın akşam olsun ve puan tablosunu 67, 64, 63 yapalım.

Geri
Üst Alt