STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Ya gerçekten Brumanın aklında futbol oynamak yok zoraki oynuyor ne gerek var ya oynatma daha yararlı cidden sıfır katkı yani bekle bekle bekle nereye kadar olumlu bir hareketi yok asist gol falan geçtim ben artık

Bu ve Gençler maçını alırsak şampiyonuz demiştim

Ama görünen bu oyun ile zor kimse inanmıyor herhalde şampiyonluğa

Brumanin bu kadar kotu oynamasinin nedeni sneijder. Sneijder neredeyse sol kanat gibi oynuyor. Brumanin ver kac yapacagi adam Burak oluyor o da malumunuz...

tabi canım yoksa bruma biraz daha oynasa messi ronaldo gibi olacak.
ondan kaynaklanmıyor hatalar. o uber yetenekli ve genç bu yüzden oynamalı. şampiyonluk ne ki. seneye oluruz. adamı kaybetmeyelim.

Bruma çıksın takım bi anda seviye atlar.Adamın daha topu sürüşü bile hatalı.Berbat bir oyuncu.Amrabat bunun yanında ronaldo kalır.

Muslera ve Sabri hariç herkes berbat.

Bruma berbat ötesi

umuda çok laf ettik ama bu maçı değiştiren adam olabilir
içimde garib bir his belirdi

Çizgi halinde savunmayı biliyoruz da çizgi halinde hücum hattını ilk defa görüyoruz herhalde. Gerçi Gaziantep maçında da böyleydi de kaç kişi fark etti orası muallak. Hayatımda 4'lü defans hattının oyun kurmaya çalışıp, takımın geri kalanının rakip savunmanın önünde çizgi halinde hareketsiz beklediği başka bir takım izlememiştim.

Böyle maçlarda kanat oyuncuların performansı çok önemli ama ne yazıkki iki kanadımız da berbat. Umut'luk bir maç olacak bu gidişle karambolden bir tane atar doldur boşalt yaptıkça.

fft226_mf5313152.Jpeg

OYUNA GİRMELi >>>>

Geri
Üst Alt