STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

07-08'de 5-3 koyduğumuz Sivas maçı gibi olur inş.

hamzaoğlu yasin biraz etkisiz oynadı diye sol öne olcanı koyar , bruma yine rezildi artık değiştireyim diye yerine emreyi koyacağına umutu koyar hem vedersona önlem almış olur

chedjouyu da oynatmak isterdi ama üst ön adale gitti onun zor yetişir gençler maçına bile

Son düzenleme:
Sahamızda oynadığımız Mersin maçından daha rahat olacağımızı düşünüyorum.

Düşüncem daha rahat bir maç olacak, evde baskı olur ama deplasman öyle değil, hem açık oynayacaktır MİY, alan buluruz, stadyum'un %60 - 70'ini bizim taraftarlar dolduracaktır, gelirler Antep'ten Adana'dan filan.

Hafta ici 2 kere mac oynattılar, simdide 19:45 gibi saçma bir saat belirlemisler.

adamlar her türlü totemi yapıyor.

Vay bunlarin Arenasi varmis ben dandik bi stad biliyordum iyi iyi

CEjB8PYVIAAXNRI.jpg:large

sabri-burak-muslera gibi 3 kritik oyuncu sarı kart sınırında

Sezon başından beri bu maçın o yeni statlarında yapılmasını istiyordum. 3 puan almamız için şansımız artar. Sneijder gibi futbolcular güzel statlarda daha coşkulu oynar. Ayrıca bayağı bir taraftar bekliyorum.

Adana'da bayagi bir Galatasarayli kitle var. Benim kuzen maca akin edecegiz diyordu gecenlerde. Umarim Akhisar macinda oldugu gibi büyük kisim Galatasarayli olur.

serkan balcı sakatmış.bizim maçta yok.

sinan kaloğlu da sakat diyolar.

Sağ bekinde Güven oynayacak Mersin takiminin.Oradan işi bitiririz.Wellington'a dikkat.Sikinti çıkarsa bi tek ondan çıkar.

Puanımız 70 olsun.

bi saniye, 3gün sonra lig maçı mı var ben mi yanlış gördüm ??

Geri
Üst Alt