STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Akhisarda zordu kolay geçti sanki bunuda ilk yarıdan bitiricez gibi bir his var içimde sneijder ile yasinin borcu var 2 maçtır yoklar bu maçı alsınlar güzel zemin olucaktır ikisine çok güveniyorum..

Burak bu mac sari kart gorsun Gencler macinda oynamasin
Besiktasi Buraksiz yenmemizin imkani yok
En buyuk korkum bir puan kaybi yasayip Besiktasa Arenada celme takip Feneri sampiyon yapmamiz olur
Boyle bir durumda yasayamam
4 maclarini alacaklar gibi duruyor

Şimdiden söylüyorum. GS bjk ve fener derbiye kadar puan kaybetmez. Reyting istiyorlar.

GS-73
Bjk -73
Fb-72

Durum böyle olur. GS mi Bjk mi Yoksa beraberlik halinde fener mi. Muhteşem lig diye bizi uyuturlar. İnşallah biz şampiyon oluruz.

her maç şampiyonluk maçı artık.o bilinçle çıkmalıyız sahaya.tek tek kazanıcaz...

Bu maçı alırsak şampiyon oluruz.

Çok zor maç. Dikkatli olmak lazım. Doğru 11 çıkarmak önemli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

En çok korktuğum maç:(
Galatasaray bu sene en fazla 4 maç üst üste kazanmış şuan seri 3 bakalım ne olacak :(

Mersin macini kazanirsak sampiyon oluruz demek yanlis.Genclerbirligi maci daha zor.Arenada anadolu takimlarinin bize karsi 11 kisi defansla yaptigi cirkefligi goruyoruz,yine oyle olur.Rize kume dusme potasindan cikmazsa 34.haftadaki mactada zorlaniriz takim olarak kilit acmakta problem yasiyoruz.Siz feneve bakmayin bu eziklerin karsisinda rakipler hep savasa gider gibi saldiriyor ve orta sahalar bom bos geciliyor onlerindeki 4 mactada ayni tablo olacak.Bizde ise durum tam tersi.Ve ciddi bi bjk macimiz var.O macta 3 puani rakibin futbol oynama avantajiyla aliriz gibi geliyor ama.Diger maclarimiz buyuk sıkıntı,wesleye buyuk is dusuyor.Wesley bir dunya efsanesi oldugunu bu maclarda gosterip kilitleri birer birer acmasi lazim.Fenevin rahatlikla 4/4 yapacagini dusunuyorum rakipleri ligin en mal takimlari.Bizim ise bi macta takilcagimizi dusunuyorum ama ins yanilirim.Bu sene sampiyon olamazsak bittik biz

Rıza tuttuğu takım şampiyon olsun diye bir tarafını yırtar. Mersin defansı Servet başta olmak üzere Ayıboğanlardan kurulu ama çok ağır oyuncular. Burak Yılmaz'ın koşuları çok önemli havadan değil yerden oynamak lazım.

Kazanacağız, TFF'ye, Hakemlere, yorumculara, şikeci şerefsizlere, herkese koyacağız Salı günü!

Geri
Üst Alt