STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Rıza dingili her şeyini ortaya koyacaktır. Takımı CL finaline hazırlar gibi hazırlamış ve motive etmiştir. Hücum silahları çok etkili, savunması ağır. Sakin oynamalıyız, aralara atılacak toplar, Sneijder-Yasin, Sneijder-Burak gibi, Emre-Burak .. çok etkili olacaktır.

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

:cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

4-0 gibi net sayılabilecek bir skorla mersini düşürürüz

Heyecan yükseliyor. İlk oynamak güzel ya, yenelim ayaklarımızı uzatalım, diğerleri ne halt yaparsa yapsın.

mersin ve gençler maçi en ekstrem maçlarımız olacak bu maçta alacağımız 1 puan dahi bizi şampiyon yapar yeter ki yenilmeyelim.

Chedjou 2 hafta yokmuş.

Sabri - Semih - Hakan - Telles

Gençlerbirliği, Konya ve Antep gibi 11 kişi ceza sahalarına gömülmez. Ayrıca Konya ve Antep gibi çirkefleşeceklerini, daha 1.dakikadan zamana oynayacaklarını zannetmiyorum. Ama hücumda çok daha tehlikeli bir takım oldukları da bir gerçek.

4 Maçta 12 Puan almak zorundayız yoksa şampiyonluk hayal... Önümüzde ki 3 mac cok kritik...

Gençlerbirliği, Konya ve Antep gibi 11 kişi ceza sahalarına gömülmez. Ayrıca Konya ve Antep gibi çirkefleşeceklerini, daha 1.dakikadan zamana oynayacaklarını zannetmiyorum. Ama hücumda çok daha tehlikeli bir takım oldukları da bir gerçek.

Ins dedigin gibi olur.Adam gibi oynarlarsa wesley onlara bi guzellik yapar

Ilk yari isi bitiririz
Skor tahminim 3-1 kazaniriz cok rahat bir sekilde
Ruyamda gordum kuslar Erciyesi yenemiyor biz 33.hafta 4. yildizi takiyorduk
Rahat olun benim ruyalarim cikar

Bu maçtan aşırı derecede korkuyorum. izlemeye kalp dayanmaz.

Ve şöyle bir senaryo gerçekleşebilir;

Her takım 33. haftaya kadar puan kaybetmez. 33. hafta Galatasaray-Beşiktaş / Başalşehir-Fenerbahçe maçları aynı anda oynanır. Kilidi bir türlü açamayız maçın sonlarına doğru Başakşehir gol atar tribünler gol diye bağırır. Veya bunun tam tersi de olabilir. Fener maçı 1-0 önde götürebilir ve hem GS hem de BJK büyük stres yaşar.

Mersin'i yenmek şart. Mersin'i yenersek fb tamamen cöker. Hani sivas macındada cökmüslerdi ama sivas şerefsiz bir camia oldugundan fb'ye tekrar moral kazandırdı.

Mersin'i yenrsek, fb kesinlikle Mersin'den puan cıkartamayacak. Gectim Mersin'i Erciyes macında bile cakılma ihtimalleri cok yüksek.

ilk 11 soyle olmali

------------------muslera------------------
sabri------semih-----balta------telles
-----------melo------selcuk-----------
---emre-------sneijder------yasin
---------------burak------------

istanbulda umutu birakin, lutfen kadroda olmasin ALLAHIM

Taraftar olarak takima guvenimiz az, bunu sahaya yansitmayalim. artik tam destek zamani geldi!! Ultraslan is dustu artik, insAllah full destek verirler eskisi gibi

Geri
Üst Alt