STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Söke söke almak zorundayız,mersin ayağa iyi pas yapıyor ve dengeli bir takım umarım başımıza bir iş gelmez.

kesin alırız farka gideriz diyenleri banlamak lazım !
iki maçtır takım kabız olmuş durumda.
1-0 olsun bizim olsun ...
fener sivas maçını alarak büyük virajı döndü. puan kaybetmez diyordum maalesef kayıpsız gidiyorlar.
puan kaybettiğimiz an şampiyonlar .

Rıza bize kasacagına fenere kassın adamın babasının mesleğiyle dalga geçmişti karaktersizler.
Ama ne yapıp edip alacaklar bu maçı gerekirse alsınlar topu elle kalenin içine koysunlar artık mazaret yok

Neden diye sormayin.. ama deplasman maclarinda daha rahat olacagiz gibi geliyor bana.. Arena'da taraftar ve oyunculardaki stress kat kat artiyor.. deplasman daha rahatiz.. en büyük sorunumuz buldugumuz pozisyonlari af etmemek.

bu maci aldikmi 75 % sampiyonus bence... besiktasdan daha kritik bir mac olacak

bu maçı da aldık mı daha da puan kaybetmeyiz Allahın izniyle

Şimdiden söylüyorum. GS bjk ve fener derbiye kadar puan kaybetmez. Reyting istiyorlar.

GS-73
Bjk -73
Fb-72

Durum böyle olur. GS mi Bjk mi Yoksa beraberlik halinde fener mi. Muhteşem lig diye bizi uyuturlar. İnşallah biz şampiyon oluruz.
Hafta içi bidaha yaz bunu renktaş. Birşey deneyeceğiz

Her mac stress anasini satayim soyle dogru duzgun mac seyredemiyoruz ki sampiyon olacagiz deyim. Bana kalirsa 4 tane final maci var. Artik oyuncular da kendini ona gore hazirlasin.

Sakalıma bile ak düştü gençliğimizin a- koydun canın sagolsun Cimbom'um

Önce mersin maçını düşünüp almamız lazım. her maç final artık. hatanın telafisi yok artık :)

Ölümüne çıkıp yeneceğiz başka yolu bu saatten sonra.Taktikmiş bilmenneymiş hikaye.90 dakka basmalıyız.Golu erken bulup baskıyı azaltmalıyız.Görüyorsunuz fb le bjk yı bizden daha kötüler.Fb erciyes macını bile güç bela kazanır.Bjk akhısarda taklır.Hadi aslanlar şampiyonluk için savaşın.

Çok kötü stres yapmaya başladım. Bir an önce maç saati gelsin, yenelim ve rahatlayalım

bu maçtan kormayıııııııınnn
gençler maçından korkun.

bu maçta puan kaybedersek gençler arenada tır gibi üzerimizden geçer.

Çok stres yapmayın, Trabzon bile rahat rahat 5 atarken, bizde akıllı oynayıp 2 farklı alırız maçı.

bu maçı alalım inşallah işimiz kolaylasıcak ve fener 13 mayıs 25 mayıs arasında erciyes-mersin(d)-bursa(kupa)-başakşehir(d) maçlarına çıkacak ki bursa kupada hemen pes etmez feneri yoracaktır

bu maçı alalım inşallah işimiz kolaylasıcak ve fener 13 mayıs 25 mayıs arasında erciyes-mersin(d)-bursa(kupa)-başakşehir(d) maçlarına çıkacak ki bursa kupada hemen pes etmez feneri yoracaktır

Aynen dostum, bu maçı almak şampi.. Galatasaray demek. FB'nin puan kaybetmesi açısından söylemiyorum, eğer bu maçı alırsak Arena'da şampiyonluğu vermeyiz zaten o noktadan sonra. 2 maçıda galip bitiririz.

Geri
Üst Alt