STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Hani bir tane şerefsiz kaleci vardı penaltımıza penaltı değil diyr yırtınıp duran, o bunlardaki Nihat hıyarı mıydı?

Eğer oysa buna haddini bildirsinler bizimkiler bir zahmet.

[h=1]Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu dedirtecek maç,yenersek yüzde yüz şampiyonuz yenilirsek eyvah ki ne eyvah[/h]

Gol yemeden 2 gol atariz gibime geliyor.

Tek korkum macin sikisip 0-0 a kalmasi

HTC One cihazımdan gönderildi

rüyamda son dakikalarına 3-2 önde girdiğimiz maçtı rıza çalımbay kenarda sinirden deliriyordu sağa sola sataşıp oyuncularına direktifler yağdırıyordu sonra maç bitmeden uyandım. :)

Önce Mersin-Galatasaray ardından Bayern Münih-Barcelona maçı. Futbol ziyafeti var bu akşam.

Fenerbahçe önümüzdeki 2 maçtan birinde puan kaybetmeli. Biz de MİY ve Gençlerbirliği maçını kazanmalıyız. Bunlar olmayacak şeyler değil. Beşiktaş maçında beraberlik yetebilmeli.

Bir de 33. hafta maçlarının aynı anda oynanması gerekli. 33. haftaya Fener bizim 1 puan gerimizde girdi diyelim. Maçlar aynı anda oynanırsa Başakşehir-Fenerbahçe maçının sonucuna göre beraberliği de isteyebiliriz. Ancak bu şekilde oynanırsa ne yapmamız gerektiğini bilmeden oynayacağız. Cidden saçmalık.

Hiç rüya görmezdim bu konularda ama sabah üzüntüden uyandım resmen, 79'da gol yemiştik 1-1 oluyordu maç 82'de penaltı kaçırınca benim kayışlar iyice koptu. Şu saçma lig bitsin bu hafta şirazem kaydı yahu ne kendi takımıma güvenebiliyorum ne rakipler korkutuyor öyle değişik bi durum.

Galatasaray bu maçı almalı ve alacakta.
İnşallah sıkıntı olmaz ve maçı alırız.
Son maçlarda yasin ve snijder'de sıkıntı var gibi.
Maç skor:0-2 .

bu akşam herhalde yer yerinden oynayacak eğer yenersek %99 şampiyonuz ve bu saatten sonra hata telafisi olmayan maçlar

70
66
65

Konsantrasyon!

Geri
Üst Alt