STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Allahım cidden elim ayağım uyustu ya muslera olmasa hapı yutttuk takımda hiç oyun yok
Şino hiç oyunda değil telles rezalet beyler 3 maç 45 dakika kaldı farkındamısınız ?
oynayın yahu oynayın

Burak biraz akıllı olsa ilk yarı işi bitirmiştik

Umarım ikinci yarı beyni Çalışır biraz

Aksi halde çıksın forvetsiz daha etkili oluruz

Maçi niye oyaliyor bunlar. Defansinda Servet var. Hiçmi araya top atamiyorsunuz anlamiyorum. Şampiyonlugu verirseniz defolup gidersiniz. Şampiyon olsanizda 11 adami olmaz çogunuzdan. Temposuz herifler dolmuş 11.

mersinin kalecisi tirt sneijder yada emre uzakdan 2-3 sut atsa qol olacaq ama vuran yok

Sunu mu denesek aceb gelecek maclar icin

Muslera
Sabri Balta Semih Telles/Olcan
Chedjou Hamit
Emre Wes Yasin
Burak

url

Negga looks like poison... Aci bize abi be, sana gelecek hafta feneri verelim.

Ulan topu alan 40 metreden şut atıyor.Biraz yürüyun lan her atak bunun gibi salaklıklar yüzünden baslamadan bitti.3 pas yapsak düzgün 2.gol gelicek adamlar yapamıyor bu pasları.Bu kadar beceriksiz uyuz takım görmedim ben daha önce.Şu tellese iyi diyen futbol izlemesin bundan sonra.Adam resmen mersinin 12. oyuncusu gibi.Hayatımda izlediğim en kötü beklerden biri.2. golu bala göte bulmak lazım.Yoksa bu macın 1 0 bitmesi mucize olur.

Bi şekilde 2 yi bulup maçı bitirmemiz lazım. Ne kadar kötü oynarsak oynayalım burdan puan kaybıyla dönersek şampiyonluk gider.

Selçuk ne işe yarar ? Ligin en kötü orta saha oyuncularından biri

Geri
Üst Alt