STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Bu sene şanslıyız hakikaten,kaleye adam gibi 1-2 kere gidebildik golü de bulduk.O kadar pozisyon buldu adamlar yemedik.İkiyi atacak gibi bir görüntü vermiyoruz ve her an gol yiyecek görüntüsü veriyoruz.

Sahaya ne için çıkmışlar onu da anlamadım, bildiğin kör dövüşü yapıyor bizimkiler. Ligin son haftaları geldi, artık skor önemli diye diye zaten fazla bilmedikleri futbolu iyice unutmuşlar. Şu maç 1-0 biterse inanılmaz iş başarılmış olur orası kesin.

Beyler bu Hamit rahmete mi gitti? Melo döndükten sonra ortadan kayboldu. Ne ara sakatlandı bu kadar ciddi? Gerçi Hamit bu. Sakatlanması için illa bir sebep yok. Adam doğuştan sakat.

Son cümlen haric katiliyorum. Dogustan sakat demek cok kötü bisey renkdas. Istersen o kismi editle. Durduk yere günaha girme.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selçuk 50 golde atsa leş.pas atamıyor 2 metreye arkadaş o değil meloyuda etkiliyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Maçın şifresi çoık basit aslında.Selcuk denilen karıyı çıkarıp oraya emre ç yi monte etmek.Sağada iyi kötü Bruma oynar.Böylece wedersonda ileriye destek veremez Bruma kacmasın diye.De hamza bunu düşünemez işte.

Koyu bir GS lı olarak galip gelip şampiyon olup 4.yıldızı takmak istiyorum.

Ama sadece tarafsız bir futbolsever olarak konuşursam bu takım bu sene şampiyon olursa inanın mucizeyi gerçekleştirmiş olur.

Arkadaş gerçekten bu kadar mı kötü topçular olur ya. Bu kadar mı vasat bir takım olur.
GS ı sıradan anadolu takımlarından ayırıp Şampiyonluk potasına sokan 2 tane topçusu var.

1.si GS tarihinin % 80 inde en iyi yaptığı şey olan dünyanın sayılı yabancı kalecilerini transfer etmesi.

Bizi ayakta tutan Muslera. O olmasa şu an 5-6.lık için çekişiiyorduk...

2.si Her ne kadar bugün pek etkili olamasa Sneijder

GS ın şu an ki kadrosu inanın vasat imkan olsa hepsini gönderse yönetim yeridir...

Alex tellesler Brumalar dzemaliler Pandevler Emre çolaklar her ne kadar bugun golüde atsa Yasinler falan inanın GS topçusu değil...

Bu adamlar toplu oyunda takım savunmasında sıfır olan 90 dk içerisinde sürekliliği olmayan sıradan topçular...

Bruma da bir potansiyel var ama adam zeki değil hırs yok 1 gıdım ilerleme yok o çocuk gelişiemez..

Çok boşa para harcadık çok...

Bizim takımımız gerçekten rezalet..

kimse fb'de mersin ile oynucak diye hesap falan yapmasın.

fb sadece webo ile bu mersin'i perisan eder. bu aksam yendik yendik, aksi halde sampiyonluk gider.

Sahaya ne için çıkmışlar onu da anlamadım, bildiğin kör dövüşü yapıyor bizimkiler. Ligin son haftaları geldi, artık skor önemli diye diye zaten fazla bilmedikleri futbolu iyice unutmuşlar. Şu maç 1-0 biterse inanılmaz iş başarılmış olur orası kesin.

Tamam pozisyon verip yememek bir şey de,rakip kaleye gitmeyip gol atabilmek inanılmaz bir şey. :D

Mersin in oynadığı birşey yok bizimkiler gereksiz stres yapıyor bala öte iki farklı öne geçebilirsek görürsünüz oyunu

Bruma emreye göre daha iyi kapatıyor adamı. Emre boşta duruyor genelde.

Bizim hamido sakat mi ? Keske bu mac oynasaydi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt