STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Takım gergin ve puan kaybından korkuyor.
O yüzden de normaldeki oyunumuzdan kötüyüz, en azından gol yemedik.
Kaldı 3 maç, hadi bakalım.

Yalnız Sneijder iki maçtır çok ayıp ediyor

şampiyon cimbom yazdıracağız. Gerisi hikaye :) kaldı 3 maç. :cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::yoji::yoji::yoji::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

bu oyunla şampiyon olacağımıza kesinlikle inanmıyorum ...
ezik gibi top oynadık ...
evet o yüzden topla oynama pas sayısı neredeyse eşit ve evet mersin dakikada bir pozisyon buldu

beyler 31.hafta böyle bir deplasman anlamaya çalışın en azından

takım gerektiği gibi oynadı

Son haftalarda maçtan sonra üzerime ağırlık çöküyor, öylece kalakalıyorum :D hayırlısıyla bir şampiyon olsakta bitse bu çile.

Sadece ikinci yarıyı izledim ama Galatasaray'ın neden bu kadar geride kaldığını ve rakibine baskı yapıp topu kendinde tutmaya çalışmadığını 45 dk anlayamadım. Mersin ikinci yarıda bariz gol pozisyonuna giremedi ama top ile oynamalarına bu kadar müsade etmemiz gerekirdi. Oyuncularda da artık stres vardır elbet, son maçlara geliyoruz ama bu durum sadece oyunculardan değil Hamza hocanın da futbol anlayışından oluyor gibi geliyor bana. Şöyle bir bakıyorum da Hamza'nın geldiği dönemdeki ilk maçlardaki takımın oyun anlayışı ile şimdiki arasında baya bir fark var ve bu fark sezon sonu psikolojisinden öte bir fark. Neyse sonuça 1-0 olsun bizim olsun felsefesi kazandı ve 3 puanı aldık. Darısı Gençlerbirliği maçına.

Sinana güvenecez mecburen . Muslera yokken böyle 1-0 falan götüremeyiz maçı. İlk yarı 2-3 atıp işi zora sokmamamız lazım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sahamızda işi ciddiye alarak oynarsak sinan bolat gençler maçında idare eder her türlü ama burak yılmaz giderse her türlü yalan oluruz. :S

Takımın kapasitesi belli,ama şu maç 10. hafta oynansaydı bu kadar zorlanmazdık.Artık 1-0 olsun bizim olsun derdinde oyuncular.Bu Mersin'i Fener karşısında izleyeceğiz.Bugünkü hırslarının yarısı bile olmayacak eminim.Tüm planlarını bizi yenmek üzerine kurmuşlar.

Ne olursa olsun kazanmayı başardık. Bu yüzden takımı, taraftarı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Ama çok aptalca top oynadık. 1-0'ın üstüne yatmaya çalışmak çok büyük bir kumardı. Eğer golü yeseydik maç büyük ihtimalle 1-2 olmazdı, 2-1 olurdu. Çünkü öndeyken bile inanılmaz stresli, panik oynuyoruz. Gol yeseydik, Mersin kontra ataklarla anamızı ağlatırdı.

Hakem rezalet bir yönetim sergiledi. Küçük Cüneyt olmaya çalışıyor, garip faul kararları vardı.
Emre Çolak'ın oyundan çıkarken yaptığı hiç hoş değildi. Sen kimsin? Bir b.k oynamadın, çıkarken artistik yapıyosun.
Muslera'nın gördüğü kart yine çok aptalcaydı. Ne gerek var?? Gençlerbirliği maçını sarı kart görmeden rahatça kapatabilirdi. Ama olan oldu, yapacak bir şey yok. Dinlenmiş olacak, BJK maçına bilensin reis. Geçit vermesin o maçta.
Burak Yılmaz kaçırdığı pozisyonla yine çıldırttı beni. Neyi atacaksın arkadaş?? Ya gol yeseydik ve maç 1-1 bitseydi??

Kalbim küt küt attı. Öleceğim sandım bir an. Çok zor da olsa 3 puanı aldık, hedefe 3 kaldı!

Bu arada Muslera'nın cezalı duruma düşmesi moralimi bozdu. Sinan'a kaldık iyi mi, gitmeden yamuk yapmasaydı.

Kornerde top vardi ki aga
Tmm kabul caktirmadan yapayim 3-5 saniye kazandirayim dedi ama simdi fenevliler gibi yorum yapmayin lütfen.
ligde ki verilmeyen sarılara göre yorum yapsak? hani şu oyuncu başı üçer üçer verilmesi gereken ama her ne hikmetse verilmeyen

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt