STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Nakulma çok diri bir oyuncu gibi geldi bana. ilk kez izledim. Keşke Bruma nın yerine alsak.

fenerin mersini geçip geçmeyeceğini düşünen arkadaşlar. şampiyonluğa giden yol kalecilerden geçer tezini en iyi bilen uygulayan burdan uefa tahkimine kadar kitabını yazanları geçmişe bakarak tekrar düşünün hatırlayın.

Aga bi gariplik var bende
Sevinemiyorum :/ keske izlemez olaydim. Bukadar mi kötü futbol oynanir

Hayda o can yakardı abi kötü oldu.

Erciyes'ten pek umudum yok zaten. Biz 3 maçımızı alalım yeter.Fenerbahçe son haftaya kadar itelenir veya şansa bala alır. Dedim Mersin alır mı puan diye de,Kocaman zamanındaki o maçı hatırlattığı iyi oldu bir arkadaşın.

Son 4 maçtır gol yememek güzel oldu bu arada.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öldük arkadaş ya valahi billahi çok vasat oynadık bugün bunlar fenerin içinden geçer ben size diyim..

Çok şükür kazandık :) Bana göre şampiyonluk maçıydı ve aldık. Bu saatten sonra şampiyonluk veren takım salaktır.

prejuce-nakoulma_665807.jpg

Sen nasıl bir hayvansın arkadaş? CR7 bile bu savunmayı bu kadar rezil kepaze edemedi :D Ama biliyordum bu hıyarın bizi zorlayacağını. FB maçında gollerini bekliyoruz reis

Abartisiz soyluyorum. Mersin fenerden 3puan alir.. basaksehirde 1 puan alir..

Raad olun

bazı arkadaşlar selçuga meloya kızıyorlar haklılar bende kimi zaman çok sövüyorum peki hoca oldugunuzu düşünün kulübeye bakın varmı daha iyisi yok

hamza hoca bence eldeki bayat malzemeden iyi yemek çıkarmaya çalışıyor ne yapsın adam

yoksa adamın elinde mbia guarin gibi biri olsa ozaman o da sanırım meloyu selçugu çıkarır

İkinci yarı iyi kapandık, doğru oyundu. Hesapta olmayan Burak'ın kaçırdığı pozisyondu, atıp bitirecekti maçı.

Geri
Üst Alt