STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Rehavete kapılmayalım lütfen. Sakin ve emin adımlarla ilerlemeliyiz.

Gayriresmi şampiyon olabileceğimiz, tribünlerin tıklım tıklım olması gereken bir maç

ki zaten olacak imiş

O gol şampiyonluk demekti, şeref yoksunu hakem resmen 1 puanı verdi FB'ye. Derbide yenilirsek FB bizim önümüze geçiyor (kazanırsalar eğer.)

Neyse,olan oldu.Bunu bile beklemiyordu hiç kimse.Bu da hiç yoktan iyidir.Gençler'i dövüp atmamız lazım.Derbide beraberlik kredimiz oluştu ki,inanılmaz bir avantaj bana göre.

takımımız defolu, kötü, yeteneksız .ama hıç bırımız mucadele etmıyor dıyemeyız.bu takım buralara mücadelesı ıle geldı.taraftar olarak bu mucadeleye destek olmalıyız.son 3 maçı taraftar aldırmalı..

Atmosfer harika olacaktır. Elimize geçen bu fırsatı bu maçta alacağımız galibiyetle taçlandırıp şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli aşmış olacağız.

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi bizi daha da hırslandıracaktır bence. Tribünler de tamamen dolacak. Çok büyük bir şanssızlık yaşamazsak, futbol resitali olur. Farklı kazanırız. Gereksiz yere stres ve heyecan yapmazsak tabi.

Passolig başvurusu yapsam bu maça yetişir mi ? Bide bu maç ve bjk maçında en ucuz bilet ne kadar olur ? Tecrübeliler yardım edin bi.

iste simdi Nandonun eksikligi cok kötü ...

Alirsak SAMPIYONUZ BEYLER SAMPIYON

Ç.Rizespor'un bu hafta kazanması da çok iyi oldu. Büyük ihtimal düşmeyecekler o yüzden son hafta maçımız daha kolay geçebilir. Gençler maçını umarım bir kaza bela olmadan atlatırız(inş)

52 BİN !!!

Herkes maça, allah aşkına imkanı olan herkes şu maça gitsin dönüm noktası resmen.

Passolig çıkartıcam bende sırf şu 2 maç için.

Full olsun artık şu stad.

Bu maçta stad full dolmalı,şampiyonluk maçına çıkıyormuş gibi oynamalıyız. 2 sene önceki 4-2 lik sivas maçına benzer bi maç bekliyorum. İnşallah burda da 4-0 ı buluruz erkenden.

Onu bonu bosverelim bu maci aldikmi BJK maci sampiyonluk macimiz olur hadi full konsantrasyon, bugunku Fener macini unutu versinler..

Geri
Üst Alt