STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

ya insan biyerde de bekliyo...artık takım coşkulu,baskılı oynasın..golleri tak tak atsın istiyo...bilmiyorum ne olacak böyle..

2008'de oyun olarak olmasa da skor olarak yine böyleydik rahat ol.2009 ve 2010 da her maç 3-4 atıyorduk ne oldu birinde beşinci diğerinde üçüncü olduk.

Son düzenleme:
Sarper bana 6 ay önce bişey sölemişti sabırla bekliorum surda 3 ay kaldı onun sayesinde umudumu kaybetmedim

E arkamıza bakmadan sekerek de olsa gidiyoruz işte,ışık göründü tünelin sonundaki,dünkü maçtan sonra. :D

Ayrıca kupa finalini de sayarsak 21 gün kaldı sezonun bitmesine. :D

Yani herkes Bjk'yi şöyle ezeriz falan diyor da iki takımın da oynadığı oyunlara bakınca herkesin içi içini kemiriyor aslında.Beraberlik yetecek şekilde çıkarsak dediğin gibi,hayatta yenilmeyiz bunu herkes biliyor zaten.

En az 2 farkla darbeleriz Besiktasi
20 senede galibiyetleri yok sahamizda,benim hatirladigim sifir oglu sifir

Tedavileri nedeniyle, Doğa, Toşiç, Guido ve Özgür çalışmada yer almadı. Takımımız Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın saat 11:30’da yapacağı tek antrenmanla start verecek.

Gençlerbirliği

Son düzenleme:
konya maçında gençlebirliğinde ferhat görgülü ve uğur çiftçi sarı kart görmüş.cezalı duruma düştüler mi bilmiyorum.

En az 2 farkla darbeleriz Besiktasi
20 senede galibiyetleri yok sahamizda,benim hatirladigim sifir oglu sifir

Beni unuttun galiba?

ibrahim-uzulmez-bjk-dergi.jpeg

Karabük maçını 34.500 kişiyle oynamıştık.Sabah maçının olmasının da etkisi vardı tabii ama bu maç da çok kritik bir maç 40.000'i buluruz diye düşünüyorum.

Bjk maçı en az 45.000 olur zaten.

daha önce çoğu ligde federasyona yapılan itirazlar sonucu verilen sarı kartlar kaldırıldı . Bi an önce yönetimin musleranın sarı kartına itiraz etmesi lazım. Muslera topu oyun alanına atmıyor , tribünleri tahrik edecek bir hareket yapmıyor , köşe bayrağında top bile yokken topu o alana atıyor. En ufak bir sarı kartlık pozisyon olduğunu düşünmüyorum. gerekenin mutlaka yapılması lazım

muslera gelsin kurtarsın sizi!ama bu maç gelemez.artık bi zahmet ruh koyun ortaya.

Bu maçta kart sınırında olan oyuncularımız kart görürler ise Sivas maçında cezalı düşmeleri gerekmiyor mu ?

hayır kupa sarı kart statüsü ile lig farklı

ama atıyorum burak veya semih maçın ortalarında sarı görüp , sonlara doğru 2. sarıdan veya son adam düşürüp veyahut gole giden topu elle kesip vs direk kırmızıdan atılırsa cezasını kupa maçında çeker

45 bin kisiden asagi olmaz. passo sitesinde simdiden tukendi cogu, kombineliler de gelecektir bu sefer esek degillerse :)

Passolig hesabımdan baktım baya bilet satılmış yani çok dolu olacaktır stad.

Üst düzey konsantre olmaliyiz. Hem takim hem taraftar. Bu saatten sonra sampiyonlugu veremeyiz, vermeyiz.

ulan macları düsünmekten isyerinde calısamıyorum. bu gidisle patron kesiği atacak..

Geri
Üst Alt