STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Sormak için erken ama hem kupayı hem ligi kazanırsak süper kupada kimle oynayacağız ?

Hiç bir cacık kazanmayan takimla süper kupa mi oynanir? Hiç utanmayacaklar mi iki kupali aslanin karsisina cikmaya? Gerci o haysiyetsiz serefsizlerde utanma ne arar.

En zor geçecek maçlarımızdan ilki,ikincisi de Rize maçı Beşiktaş maçını saymıyorum çünkü en az zorlanacağımız maç Beşiktaş müsabakası olacaktır.

Takım gol yememeye alıştı, inşallah yemeyiz. Bu maçı da rüyamda gördüm 2-1 alıyorduk son dk'da Selçuk İnan atıyordu.

Ayrıca bence de hemen fark atarız demeyin, Konya maçı da böyle dediğimiz için böyle geçti.

Nakoulma , Hakan balta nın faul yaptığı pozisyondan sonra sakat sakat devam etmiş. mersin-fb maçında olmayabilirmiş.

şu maçı rahat kazansak keşke...ulan ufukla aykutu niye gönderdik ya?iyi kötü idare ederlerdi.

Kimse cezalı veya sakat değil mi bunlarda?

Kimse cezalı veya sakat değil mi bunlarda?

Ahmet Çalık Konya maçında kart cezasını çekti. Tosic, Kocer, Doğa, Nizamettin falan sakatta muhtemelen böyle çıkarlar;

Ramazan
Hakan - Ahmet - Sedat - Uğur
Gosso - Petrovic
Mervan - Hleb - Stancu
El Kabir

şu maçı rahat kazansak keşke...ulan ufukla aykutu niye gönderdik ya?iyi kötü idare ederlerdi.

Geçen sezon Türkiye Kupası'nda gruplara kalamadan elenecektik Ufuk ipten almıştı Gaziantep BB maçında (pen 6-5). Oradan kupaya uzandık, neden yolladık bende anlamadım. Ufuk > Sinan+Eray.

Rahat kazanacağımız maç.Aha buraya yazdım olası bir kötü sonuçta (allah korusun!) gelin beni dövün.

Geri
Üst Alt