STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

imagepng

Fenerliler stancunun pozisyonunda sike var diyorlar.. hahaha. Semih topu sektirdi Stancu bile onu beklemiyordu kafasina ilk gelen sey topu asirtmak oldu yumusak vurdu resmen sicti pozisyonun icine. Iki kafada kalmis. Her mac satilik her mac sike. Hadi lennnn diyip gecin bunlari
Zaten anlastilar son sn ben hata yapayım sende gol atma diye. Bu kadar gerizekali topluluk,insan kendisi gibi sanar ya hep tabi kendileri şike gibi pislik bulaştı bize de bulaştırmaya çalışıyorlar.kim yapacak sikeyi duygun dede mi:))

ahmet çakar feneri şampiyon yapamadı ya lafta kehanetiyle , onun için zırlıyor :D

Ohhh kudurmuslar fbjk :oley:
Bunlari böyle gördükce acayip mutlu oluyorum pis şikeciler sizi :ayatollah:

Kimse kaçırdığımız 40 tane pozisyonu görmez, Stancu da Stancu.....Hepsine girsin bu 3 puan...Benim de ağzımı bozdurdular. :)

Şikeden ceza almayan takım tarftarı ayla gelio Galatasaray şike yaptı dio hiç utanmalarıda yok a.kydugum yerinde

biz bu oyunu özellikle savunma anlamında kalede muslerayla kargalara karşı oynarsak bence en kötü ihtimal berabere kalırız

bugün kötü oynadık diyen yoktur sanırım takım beceriksizdi ama iştahlıydı

Bu yaşıma kadar gsarayın şampiyonluk havasına giripte kaçırdığını hiç görmedim. Bir kere 2001 de agücü maçında verdik ama ordada şligi yorgunluğu vardı. Biz yarıştan koparsak çok kötüyüzdür zaten sona kalmadan koparız. Yok sonuna kadar kovalıyorsak diğerleri bize yetişemez zaten
Yorgunluk değil doygunluk.1999/2000'de yorulmayan takım o zaman mı yorulacak renktaş?

Zaten anlastilar son sn ben hata yapayım sende gol atma diye. Bu kadar gerizekali topluluk,insan kendisi gibi sanar ya hep tabi kendileri şike gibi pislik bulaştı bize de bulaştırmaya çalışıyorlar.kim yapacak sikeyi duygun dede mi:))

yani… bi de attigimiz golde kaleci sikintiliymis. Orda dengesiz kaldi kaleci. Elini uzatmadi, tutamayacagini biliyordu. Ama neyse. Turk futbolu budur.

Geri
Üst Alt