STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

1 hariç oda kısmen doğru diğerleri saçma

Bişe demiyorum zaten. Şike ve Galatasaray benim için yan yana bile anamayacağım şeyler. Ama diyorum ya ister istemez huylanıyorum.
Şuna da adım gibi eminim ki bu pozisyonları Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında görsek, şike var diye bağıran biz olurduk şu an. Kimse inkar etmesin. Yapardık yani. Herkes yapar. Kuşlar da yapıyor bu yüzden şu an bunu.

Hayatım boyunca doğrudan yana olmuşumdur. O yüzden açık söylüyorum. Yüreğim bu kulübe bağlı ama maçı izlerken bazı yerlerde huylanmadım desem yalan olur.

1-Hakemin Melo'ya ısrarla kart göstermemesi. (En iyi ihtimalle çift sarı karttan atılmayı hak etti bugün)
2-Son saniyede Stancu'nun pozisyonu
3-Maç genelinde Sinan'ı zorlayacak tek bir şutun bile gelmemesi
4-Sneijder'in şutunun çok basit biçimde gol olması (Ölü noktaya vurmuş olsa bile basit geldi bana)

Şike var demem. Saçma olur. Takımımıza yakıştırmam o tür şeyleri. Ama ne bileyim huylandım işte.

1 haydi neyse de 2, 3, 4 çok saçma.
Stancu şu ana kadar bize kaç tane attı, şimdi mi atmayacakta şike yapacak?
Sinan'ı zorlayacak şut gelmedi ama oyuncular heba oldu adeta. Şansımızda vardı.
Sneijder bu adam. Karşısındaki kim olursa olsun böyle pozisyonlarda affetmez.

Ayrıca eğer diyelim şike yaptık, yapsak bile kimse bize birşey diyemez. Kim laf söyleyecek büyük şikeci fener mi yoksa küçük şikeci bjk mi? Yapmayın Allah aşkına.

Haftalardır hakemler katlediyor bizi, son 5 maçta 3 net penaltımız + 2 kırmızı kart es geçildi.
Melo da melo, bize yapılan şeyler hiç konuşulmuyor. Şerefsiz FB medyası

Aq şerefsiz şikecileri.Macta stancu satılmıs demeyi biliyorsunuz.Dakka 70 umutun pozizyonunu niye konusmuyorsunuz net kırmızı penaltı.Şerefsizin evlatları.Al sana 4.yıldız şikeci köpekler.Cl de 4 yediğimizide dalga geçtiniz yine ..ötünüze koymayı bildik ezikler.Olm kudursanızda çıldırsanızda biz bu ülkenin en büyük en başarılı en temiz klübüyüz.Her zaman 2.ci olmaya mahkumsunuz.

herseyi gectim ama melonun bu macta sari bile yememesi harbiden mucize 3 kere net ayaga basti
dikkat etmeli bjk macinda

Melo'ya Kart gelmiyor, NIYE? = Adam formasina ve meslegine saygi duyuyor. Hicbir hareketi kasti sakatlamak icin yapmiyor… herzaman top oynamaya calisiyor. Onun icin Melo'ya kart gostermek zor oluyor. Hakemler bile saygi duyuyor melo'ya - cunku adam ciddi ve kalbiyle oluyor. Gitsin baksin serefsiz fenevliler lugano'nun yaptiklarina… bizde oyle oyuncu hic olmadi.. olmazda. Melo Her zaman ama her zaman top oynamaya calisiyor ve mucadele ediyor. Kasti sakatlamak adina hicbir hareketi yok. Ayak basmalar dahil hepsi istemeyerek, adamin hirsindan dolayi. Bunu goremeyenler MAL.

Son düzenleme:
Yüreğimiz elimizde izledik maçı frikik pozisyonu son dk pozisyonu vs vs sen nasıl şike dyosun şaşkınım

Şike demiyorum ki. Huylandığım şeyler oldu diyorum izlerken. Sadece objektif bakmaya çalışıyorum. Yoksa diyorum ya şike diyemem asla.

bi yürüyün gidin köpek gibi koşmuş gol yememek için kendini yırtmış bir takımdan huylanan GALATASARAYLı var aramızda şaka gibi,yani sen halisten tek kelime söz etme melo sarı de..Bırak bu işleri genç

yahu NET PENALTI hak ederken nasil sike yapmis olabiliriz? :D Ciddi ciddi sike yaptigimizi düsünen insanlar var yahu

Gencler cok iyi oynadi, son dakikalarda yorgunluktan yaptiklari paslar bile kisa düsmeye basladi. Futbolu biraz bilen birisi bile, Stancunun pozisyonunda, pozisyonu beklemedigini, karar verecek zamani olmadigini, bu yüzden öyle bir sut attigini bilir. Melo maksimum sari kart alirdi. Hlebe bir faulu var, orada da topa müdahele etti. Sneijderin golü, bir kaleci icin en zor pozisyonlardan biridir.

şu maçta huylandım diyebilen bir galatasaraylı maçı kaba etiyle izlemiştir NET

g-saray__g-birligi_7e5a0_800.jpg

Şike falan yok, boşa sallıyorlar.
Hakem bariz penaltımızı yedi, görüntüler de net değil ya salarlar bol bol.
Geçin gidin abi niye umursuyorsunuz. :D

Stancu'yu geçç de kalecide şike var diyenler de ağır mal. Şutu soluna beklerken sağına geldi, zaten elini çektiğinde top çizgiyi geçmişti bile. Ayrıca öyle birşey olsa ne olacak lan? Şike serbest değil mi bu üllkede?

Geri
Üst Alt