STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Şeytan aklı sıra bizi rehavete sokacak saçına kodumun salağı.:D

CE_QHbCW0AAwHZA.jpg

şerefsiz rıdvan, galatasaray gençler'i yener, fark atar, gömer, öper diye futbolcuları bizim maça bilemeye çalışıyor.

Profesyonel futbolcu dediğimiz adam bu programları izlemiyordur muhtemelen. Habersiz çıkarlar bu sözlerden. Ha gelir yöneticilerinden birisi gelir bu sözleri söyler gaza getirmeye çalışır, bilemem. Ama sanmıyorum.

Zaman geçmiyor.. Bir an önce gelse maç saati gelse, kazanıp 73 puan yapsak.

Gençlerbirliği cidden iyi takım, hücum hattı süper lig seviyesine göre çok daha iyi. Çok dikkatli oynamamız lazım.

Kalan 3 maç gibi şampiyonluk maçı ama kazanırsak işi %90 bitiririz. Fener' in Mersin ve Başakşehir maçlarından 6 puan çıkarması çok zor.

Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim:

Fenerbahçe'nin hala şansı varsa taçtan golü veren hakemler yüzündendir.

Net şekilde 2 maç olacak fark 1 maça indirgenmiş vaziyette.

3 hafta kala 2 maç fark yapmak demek futbolcu niyetine keriz sürüsü taşımıyorsan şampiyonsun demek.

Ama fark 1 maç. Nedeni de malum.

Yazık!

O maçtan sonra da hemen yazmıştım. Şu an lig bitmişti o aptalca karar olmasa. AMa kimse konuşmuyor. Geçen hafta BJK'nin gol olmayan pozisyonu bile dakikalarca konuştular.

Hata yapmayin daha lig bitmedi rehavete kapilmadan cikin alin su maci

ilk iki maçımızı alırsak fener de 1 maçta puan kaybetse şampiyonuz işte. vay be :)

52 bin döve döve kazanıcaz baska yolu yok

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rehavet olacağını hiç düşünmüyorum. Tamamen dolu tribünler önünde futbol resitali veririz herkese. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldığı sonuçlar olumlu anlamda çok rahatlatacaktır bizi. Erken gol bulursak farka gider. Hiçbir endişem yok, 3 puanı alıp artık işi bitiririz! Beşiktaş maçında da şov yapa yapa şampiyonluğu kutlarız.

Profesyonel futbolcu dediğimiz adam bu programları izlemiyordur muhtemelen. Habersiz çıkarlar bu sözlerden. Ha gelir yöneticilerinden birisi gelir bu sözleri söyler gaza getirmeye çalışır, bilemem. Ama sanmıyorum.

bu adamların çoğu beyaz futbol dahil bir çok spor programını izlemiyorsa benim de adım hüseyin değil bro. :asd:

Boşuna Şeytan değil lakabı.Bu Rıdvan'ın ilişkisi olmayan ne futbolcu var,ne siyasetçi.Totem yapıyor,ama futbolculara bu sözleri taşıyan birileri vardır.

Sözler bitiyor arkadaş, çok önemli maç, konsantre olalım, kazanalım, şampiyonluk gelioor!

rıdvan rehavete sokuyor inşallah klasik Galatasaray gibi burdan sonra ligi bırakmayız.

İlhan başlatma kaynatana adam akıllı domalın 3-5 ne yiyorsanız yiyin işte başlatmayın.

Herkes ayağı kopana kadar savaşacak döve döve alıcaz maçı. Hem lig hem de kupayı alıcaz.

bu adamların çoğu beyaz futbol dahil bir çok spor programını izlemiyorsa benim de adım hüseyin değil bro. :asd:

Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta. Memleketçe profesyonellikten uzağız vesselam. :D

Boşuna Şeytan değil lakabı.Bu Rıdvan'ın ilişkisi olmayan ne futbolcu var,ne siyasetçi.Totem yapıyor,ama futbolculara bu sözleri taşıyan birileri vardır.

Birileri taşıyabilir bir şey demiyorum. Ama o etkiyi bırakmaz. Oyuncular he der geçer bence.

Artik herkes iki kisilik oynamali.macin basinda macu bitirmeliyiz.

Geri
Üst Alt