- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Aynen kendini çok zeki sanıyor çakma şeytan biz de bunu yedikRıdvan totem yapıyor ayrıca gaza getirmeye çalışıyorlar biziYemeyiz bunları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen kendini çok zeki sanıyor çakma şeytan biz de bunu yedikRıdvan totem yapıyor ayrıca gaza getirmeye çalışıyorlar biziYemeyiz bunları
şerefsiz rıdvan, galatasaray gençler'i yener, fark atar, gömer, öper diye futbolcuları bizim maça bilemeye çalışıyor.
Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim:
Fenerbahçe'nin hala şansı varsa taçtan golü veren hakemler yüzündendir.
Net şekilde 2 maç olacak fark 1 maça indirgenmiş vaziyette.
3 hafta kala 2 maç fark yapmak demek futbolcu niyetine keriz sürüsü taşımıyorsan şampiyonsun demek.
Ama fark 1 maç. Nedeni de malum.
Yazık!
Profesyonel futbolcu dediğimiz adam bu programları izlemiyordur muhtemelen. Habersiz çıkarlar bu sözlerden. Ha gelir yöneticilerinden birisi gelir bu sözleri söyler gaza getirmeye çalışır, bilemem. Ama sanmıyorum.

Profesyonel futbolcu dediğimiz adam bu programları izlemiyordur muhtemelen. Habersiz çıkarlar bu sözlerden. Ha gelir yöneticilerinden birisi gelir bu sözleri söyler gaza getirmeye çalışır, bilemem. Ama sanmıyorum.
bu adamların çoğu beyaz futbol dahil bir çok spor programını izlemiyorsa benim de adım hüseyin değil bro.![]()
Boşuna Şeytan değil lakabı.Bu Rıdvan'ın ilişkisi olmayan ne futbolcu var,ne siyasetçi.Totem yapıyor,ama futbolculara bu sözleri taşıyan birileri vardır.