STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

128306_o9aba.jpg

cok korkuyorum yine.. bu mactan haric hicbirsey düsünemiyorum... gelsede kurtulsak sunlardan... Muslerasiz cok zor olacak...

cok korkuyorum yine.. bu mactan haric hicbirsey düsünemiyorum... gelsede kurtulsak sunlardan... Muslerasiz cok zor olacak...

Taraftar olarak bizde cok yorulduk.Hep diken ustundeyiz.Gozumuzu kapatsak 31 Mayista acsak sampiyon olmus olsak ne guzel olurdu.Bu heyecan bu stres öldürecek beni.Kolay gibi gozuken mac Muslerasiz sıkıntıya girdi.Sinan 2 gol yer banko

benim anlamadigim hakemler fener ve besiktasin offside gollerini nasil olurda vermediler?

aciklik getirmek isteyen?

Kimsenin rehavete felan kapıldığı yok.Çıkıp aslanlar gibi mücadele edip 2-0 kazanacağımız maç.Kanatlılar aklın süre bizi rehavete sürüklediklerini falan zannediyorlar galiba.Ulan kuş beyinliler atını alan üsküdar'ı yarılamış yeni mi aklınıza geldi böyle salak saçma işlerle uğraşmak.Kimse paçasını sıvamadı rahat olun.Bu durumun en çok farkında olanda yönetim ve futbolculardır.Milyon euroların döndüğü bir sektörden bahsediyoruz hurraaa şampiyon olduk deyip kimse ligi bırakmaz merak etmeyin herkes hesabını kitabını yapmıştır.Fikstür orada puan tablosu orada herkes neyin olduğunu biliyor.

benim anlamadigim hakemler fener ve besiktasin offside gollerini nasil olurda vermediler?

aciklik getirmek isteyen?

Erciyesin golü verse lig bitmişti diğer ikisi net offside zaten .... Lig başından beri verilen penaltılarla getirdiler bunları buraya kadar daha ne yapsın hakemler ? Her maçları 5-6 dk. Uzuyor hakemler elinden geleni yaptı zaten!!!!

Taraftar olarak bizde cok yorulduk.Hep diken ustundeyiz.Gozumuzu kapatsak 31 Mayista acsak sampiyon olmus olsak ne guzel olurdu.Bu heyecan bu stres öldürecek beni.Kolay gibi gozuken mac Muslerasiz sıkıntıya girdi.Sinan 2 gol yer banko

Temkinli olmalıyız da Barça'yla falan oynamıyoruz sonuçta.

Full yedekler de çıksa bu maçın açık favorisi biz oluruz. Korkulacak bir şey yok.

Yeter ki kendi oyunumuzu oynayalım.

bu haftaki sonuclardan sonra gsli gökmen ve gsli düsmani gibi gözüken gsli serhatin keyifleri yerinde *** geciorlar kuslarla :hat:

ujer55wh.jpg

Temkinli olmalıyız da Barça'yla falan oynamıyoruz sonuçta.

Full yedekler de çıksa bu maçın açık favorisi biz oluruz. Korkulacak bir şey yok.

Yeter ki kendi oyunumuzu oynayalım.

Ins renktas kolay gecer bu mac.Ama bu sinan geleni aliyor gideni aliyor fenevdeki ayi gibi.Beni korkutan sey bu savunmamiz zaten vasat.Gol yemekten korkuyorum rakibin cirkefliklerinden vs.

Genç 1923
centrocampista
Mesaj Başlığı: Re: 32. Hafta | Galatasaray - GençlerbirliğiMesajGönderilme zamanı: Bugün, 00:15

Tarihimizin en iyi 3 kadrosundan biri ama gel gör ki bu takım öyle bir hocaya emanet ki akıllara ziyan.Rezil rüsva etti şu takımı hadi onu da geçtim anlam veremediğim bi şekilde ligi kafasında bitirmiş tatile çıkmış zorla oynayan ruhsuzlar sürüsü.El Kabir Stancu Hleb Landel Tomic İrfan Mervan Guido cart curt say say bitmez kağıt üstünde 10 numara sahada hepsi havlu atmış.
Galatasarayın bu nutku tutuk ve amaçsız futbol takımımıza zorlanacağını düşünmüyorum 3-1 ya da 4-1 kazanırlar süpriz bekleyenler hayale kapılmasın bu takımın dermanı yok belki Mersinden 1 puan alabiliriz sezon sonuna kadar.

Tribündergide Gençlerbiliginin taraftarindan biri bunu yazmiş.

Genç 1923
centrocampista
Mesaj Başlığı: Re: 32. Hafta | Galatasaray - GençlerbirliğiMesajGönderilme zamanı: Bugün, 00:15

Tarihimizin en iyi 3 kadrosundan biri ama gel gör ki bu takım öyle bir hocaya emanet ki akıllara ziyan.Rezil rüsva etti şu takımı hadi onu da geçtim anlam veremediğim bi şekilde ligi kafasında bitirmiş tatile çıkmış zorla oynayan ruhsuzlar sürüsü.El Kabir Stancu Hleb Landel Tomic İrfan Mervan Guido cart curt say say bitmez kağıt üstünde 10 numara sahada hepsi havlu atmış.
Galatasarayın bu nutku tutuk ve amaçsız futbol takımımıza zorlanacağını düşünmüyorum 3-1 ya da 4-1 kazanırlar süpriz bekleyenler hayale kapılmasın bu takımın dermanı yok belki Mersinden 1 puan alabiliriz sezon sonuna kadar.

Tribündergide Gençlerbiliginin taraftarindan biri bunu yazmiş.
Doğru demiş, aynen böyle oynuyorlar ama büyük maçta kendini göstermek isteyeceklerdir belli olmaz.

Kazanacağız, sıkıntı yaratmayın.

Geri
Üst Alt