Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok korkuyorum yine.. bu mactan haric hicbirsey düsünemiyorum... gelsede kurtulsak sunlardan... Muslerasiz cok zor olacak...
benim anlamadigim hakemler fener ve besiktasin offside gollerini nasil olurda vermediler?
aciklik getirmek isteyen?
Taraftar olarak bizde cok yorulduk.Hep diken ustundeyiz.Gozumuzu kapatsak 31 Mayista acsak sampiyon olmus olsak ne guzel olurdu.Bu heyecan bu stres öldürecek beni.Kolay gibi gozuken mac Muslerasiz sıkıntıya girdi.Sinan 2 gol yer banko

Temkinli olmalıyız da Barça'yla falan oynamıyoruz sonuçta.
Full yedekler de çıksa bu maçın açık favorisi biz oluruz. Korkulacak bir şey yok.
Yeter ki kendi oyunumuzu oynayalım.
Sormak için erken ama hem kupayı hem ligi kazanırsak süper kupada kimle oynayacağız ?
İnan ki bunu ben de çözemiyorum.benim anlamadigim hakemler fener ve besiktasin offside gollerini nasil olurda vermediler?
Doğru demiş, aynen böyle oynuyorlar ama büyük maçta kendini göstermek isteyeceklerdir belli olmaz.Genç 1923
centrocampista
Mesaj Başlığı: Re: 32. Hafta | Galatasaray - GençlerbirliğiMesajGönderilme zamanı: Bugün, 00:15
Tarihimizin en iyi 3 kadrosundan biri ama gel gör ki bu takım öyle bir hocaya emanet ki akıllara ziyan.Rezil rüsva etti şu takımı hadi onu da geçtim anlam veremediğim bi şekilde ligi kafasında bitirmiş tatile çıkmış zorla oynayan ruhsuzlar sürüsü.El Kabir Stancu Hleb Landel Tomic İrfan Mervan Guido cart curt say say bitmez kağıt üstünde 10 numara sahada hepsi havlu atmış.
Galatasarayın bu nutku tutuk ve amaçsız futbol takımımıza zorlanacağını düşünmüyorum 3-1 ya da 4-1 kazanırlar süpriz bekleyenler hayale kapılmasın bu takımın dermanı yok belki Mersinden 1 puan alabiliriz sezon sonuna kadar.
Tribündergide Gençlerbiliginin taraftarindan biri bunu yazmiş.
benim anlamadigim hakemler fener ve besiktasin offside gollerini nasil olurda vermediler?