STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

CFInx4-VAAAZ8Vk.png

Zaten ona sinir oluyorum ya, 3 kez rakipler altın tepside sundu bize liderliği biz naptık tuhaf 11ler ve değişikliklerle iade ettik bugün yine değişik bi 11 gelince insan huzursuz oluyor haliyle hele Muslera yokken. Bu maç ilk güvendiğim taraftar sonra hocanın balı yok x isimmiş yok oyunmuş zerre beklentim yok.

https://www.gscimbom.com/forum/f102...arabukspor-1-2-galatasaray-ms-8-kasim-109534/

sizi şu maç başlığına ve maçtan önce bu forum taraftarlarının yazdığı mesajları okumaya davet ediyorum... sezon başı şampiyonluğa koşan takımı buradan takip edersiniz...

açarım bu sezonun 6. hafta maçını... buradaki taraftarların o zamanki psikolojileri anlatır her şeyi... her şeyi biz de gördük yaşadık... Prandelli'nin kabız futbolu kime umut veriyordu çıksın biri de desin ben o zamandan bu günleri gördüm diye... galatasaray yönetiminin lig ortasında teknik direktör değiştirmesine sebebiyet verecek bir şey yoktu demek ki sizin deyişinize göre? ama neden verdik valizini eline de gönderdik?

Sen şu futboldan Umutlusun yani. Ben Prandelli iyimiydi diyorum. Ondan iyi olmasi onun iyi oldugunu göstermez. 50 Tane pozisyon veriyoruz yine atamiyorlar. Bunun bir Hamza Hocadan oldugunu söylemiyorum ama oyuncu tercihleri vasatti. Hele o Umutu üst üste 4-5 maç oynattigi dönemde yitirdigimiz puanlar var. Şu an lidersen fener ve tinercilerin rezilligi yüzünden. Herifler ölmüş. Bizde ölüyüz. Sadece bizde sneijder Muslera ve Yasin mucizesi var. Ben olurda seneye durursa oyuncu tercihlerini merak ediyorum. Bende başarili olsun isterim. Hamza Hamzaogluna bir gicigim yok. Burasi Premier lig degil. Niye umudum olmasin ligde.;)

Prandelli gittiginde aradan kaç maç geçti?

Hamza bu dandik takimi tekrar sampiyonluga oynayan bir takima çevirdigini görmeyenler Prandelli ve Mancini gibi zatlari hakediyorlar

Bu takimin formasi şampiyonluga oynuyor. Maç başi kaç pozisyon veriyoruz bir say istersen. Bizi yardimci hoca şampiyon yapti son 6 maçta Bu ligde senden daha dandik takimlar oldugu için lidersin işte.;)

Yeni moda mı abi bu 18 dışına bırakmak ? Nedir bu ya ne saçmalık. Umutu kanat olarak düşünüyor Bruma formsuz tamamda Umut naptı şimdiye kadar kanatta bu adam farklı mı izliyor maçları ? Memnun değilsen Brumadan-Emreden yedeğe al arkadaşım belki son 30 dk değerlendirirsin 18 dışına almak ne ? Şimdi Olcanla,Hamit sınırda bu adamlar bugün kart görse haftaya mecbur Bruma-Emreyi oynatacaksın. Sen bu hafta adamları 18 dışı bırak sonra haftaya oynat. O adam o moralle ne kadar faydalı olabilir ? Amatörsün Hamza Amatör. Bi gitsende kurtulsak

1:0 alalim gerisi fasa fiso baska brisey istemiyorum sadece 73yi orada göstersinler aksamdan sonra

https://www.gscimbom.com/forum/f102...arabukspor-1-2-galatasaray-ms-8-kasim-109534/

sizi şu maç başlığına ve maçtan önce bu forum taraftarlarının yazdığı mesajları okumaya davet ediyorum... sezon başı şampiyonluğa koşan takımı buradan takip edersiniz...
Yahu ağabey bana ne Prandelli'den o veya bu sebepten gitmiş o dakikadan sonrası beni ilgilendirmiyor. Kötü örnek örnek değildir ve hatta 2 yanlıştan 1 doğru çıkmaz. O günde kötü oynuyorduk o günden bugüne yine kötü oynuyoruz, Prandoğlu olmuş Hamzelli olmuş beni bağlamıyor sahadaki oyuna bakarım ben taraftarım ne değişti o günden bugüne? Yine kötü oynayarak kazanıyoruz bu sadece son haftalar için değil kimse kör değil 2 tane iyi oynamayı geçtim rahat izlediğim maç yok benim koca sezon varsa siz söyleyin. Eyvallah bazı oyunculardan ekstra katkı almıştır ama hepsi bu. Bugün lidersek biz iyi olduğumuz için değil rakiplerimiz kötü olduğu için benim derdim bu ha kazanınca her şey toz pembe oluyor ne diyelim.

#Konsantrasyon!

1 saat 49 dakika kaldı...

Haydi Aslanlar.

yenersek sampiyonuz diyen insanlari anlayamiyorum... besiktas sansa filan bizi yenerse fener 1. oluyor.

Melo'nun 150. Sneijder'in 100. resmi maçı.

Geri
Üst Alt