STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Evet balkes 4 2 yapti karabuk dusen son takim oldu diyebiliriz.Rizede dusme potasindan cikti.Son hafta rahattt bi 3 puan yaziverin bize

Sinan Bolat
Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Semih Kaya, Alex Telles
Felipe Melo, Selçuk İnan
Olcan Adın, Sneijder, Yasin Öztekin
Burak Yılmaz

Umut oynar ve yine 12-10 oynayarak puan kaybedersek zaten buraya kadar Hamza hoca getirdi deriz neyse canı sağ olsun.

Bende bu zihniyeti çözemiyorum. Biz Prandelli gittiginde 2. idi. 1 Puan gerideydi. Neymiş Hamza Bey olmasa 5. 6. olurmuşuz. İnanipta söylüyorlar bunu. Burasini premier lig görüyor millet.:D

Olcan kötünün iyisi durumunda simdi.

18lik kadroda kimler var?

ben bu maçtan tırsıyorum. cavcav cin gibi adamdır. o açıklamaları rehavete kapılalım diye yaptı.
fenerle şike yapan adam bize maç bırakır mı?

saçma sapan sorular sormayı çok iyi bilen muhabirlerden birisi bakalım soracakmı emre ve brumayı neden almadınız diye

Bende bu zihniyeti çözemiyorum. Biz Prandelli gittiginde 2. idi. 1 Puan gerideydi. Neymiş Hamza Bey olmasa 5. 6. olurmuşuz. İnanipta söylüyorlar bunu. Burasini premier lig görüyor millet.:D

açarım bu sezonun 6. hafta maçını... buradaki taraftarların o zamanki psikolojileri anlatır her şeyi... her şeyi biz de gördük yaşadık... Prandelli'nin kabız futbolu kime umut veriyordu çıksın biri de desin ben o zamandan bu günleri gördüm diye... galatasaray yönetiminin lig ortasında teknik direktör değiştirmesine sebebiyet verecek bir şey yoktu demek ki sizin deyişinize göre? ama neden verdik valizini eline de gönderdik?

Bende bu zihniyeti çözemiyorum. Biz Prandelli gittiginde 2. idi. 1 Puan gerideydi. Neymiş Hamza Bey olmasa 5. 6. olurmuşuz. İnanipta söylüyorlar bunu. Burasini premier lig görüyor millet.

Prandelli gittiginde aradan kaç maç geçti?

Hamza bu dandik takimi tekrar sampiyonluga oynayan bir takima çevirdigini görmeyenler Prandelli ve Mancini gibi zatlari hakediyorlar

Zaten ona sinir oluyorum ya, 3 kez rakipler altın tepside sundu bize liderliği biz naptık tuhaf 11ler ve değişikliklerle iade ettik bugün yine değişik bi 11 gelince insan huzursuz oluyor haliyle hele Muslera yokken. Bu maç ilk güvendiğim taraftar sonra hocanın balı yok x isimmiş yok oyunmuş zerre beklentim yok.

Ankara'da hava bir anda bozdu çok fena şimşek çakıyor.İstanbul'da nasıl ?

CFIpCjRUsAA-b_b.jpg

CFIrPIDUIAAnQ5x.jpg

Geri
Üst Alt