Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.017
- 12.258
- 1.823
Evet balkes 4 2 yapti karabuk dusen son takim oldu diyebiliriz.Rizede dusme potasindan cikti.Son hafta rahattt bi 3 puan yaziverin bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karabük yenilirse Rize'nin berabere kalması yetiyor.
Umut oynar ve yine 12-10 oynayarak puan kaybedersek zaten buraya kadar Hamza hoca getirdi deriz neyse canı sağ olsun.
Evet balkes 4 2 yapti karabuk dusen son takim oldu diyebiliriz.Rizede dusme potasindan cikti.Son hafta rahattt bi 3 puan yaziverin bize
Rize ile Balkes her 2 maçta 2-2 kalmiş. Rizenin -16 averaj Balkesin şuan -20 oldu. Yetmiyor yani. Rize yensin en iyisi.
Sinan Bolat
Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Semih Kaya, Alex Telles
Felipe Melo, Selçuk İnan
Olcan Adın, Sneijder, Yasin Öztekin
Burak Yılmaz
umut bir ihtimal gerisi boş.Asıl yedekler önemli. Maç istediğimiz gibi gitmese Umut, Aydın ve Yekta mı çevirecek maçı?
Bende bu zihniyeti çözemiyorum. Biz Prandelli gittiginde 2. idi. 1 Puan gerideydi. Neymiş Hamza Bey olmasa 5. 6. olurmuşuz. İnanipta söylüyorlar bunu. Burasini premier lig görüyor millet.![]()
Bende bu zihniyeti çözemiyorum. Biz Prandelli gittiginde 2. idi. 1 Puan gerideydi. Neymiş Hamza Bey olmasa 5. 6. olurmuşuz. İnanipta söylüyorlar bunu. Burasini premier lig görüyor millet.
Zaten ona sinir oluyorum ya, 3 kez rakipler altın tepside sundu bize liderliği biz naptık tuhaf 11ler ve değişikliklerle iade ettik bugün yine değişik bi 11 gelince insan huzursuz oluyor haliyle hele Muslera yokken. Bu maç ilk güvendiğim taraftar sonra hocanın balı yok x isimmiş yok oyunmuş zerre beklentim yok.Bende bu zihniyeti çözemiyorum. Biz Prandelli gittiginde 2. idi. 1 Puan gerideydi. Neymiş Hamza Bey olmasa 5. 6. olurmuşuz. İnanipta söylüyorlar bunu. Burasini premier lig görüyor millet.![]()
ben bu maçtan tırsıyorum. cavcav cin gibi adamdır. o açıklamaları rehavete kapılalım diye yaptı.
fenerle şike yapan adam bize maç bırakır mı?