STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Evet, derbiye beraberlik yetecek bir puanla girebilirsek, biraz olsun rahatlayacağız.

Yani herkes Bjk'yi şöyle ezeriz falan diyor da iki takımın da oynadığı oyunlara bakınca herkesin içi içini kemiriyor aslında.Beraberlik yetecek şekilde çıkarsak dediğin gibi,hayatta yenilmeyiz bunu herkes biliyor zaten.

Eger Eray kaleye gecerse...bilin'ki en az 2-3'tane gol yeriz. Adam tam gol yeme makinasi

gençlerbirliği çok etkili silahlara sahip,iyi bi takım.hücum oyuncuları bizimkinden iyi.mervan,stancu,hleb,el kabir çok iyiler..hangi birini durduracaksak:dispirited: stancu denien arkadaş bize hep gol atıyo.:dispirited:
Semih ve Balta'nın, El Kabir'in kabirini inşa edecekleri bir maç olacak. :ka19:

Sinan
Sabri Semih Hakan Alex
Melo Selcuk
Emre Sneijder Yasin
Burak​

KONSANTRASYON!

bu mac puan kaybedecegiz
gencler cok kötü yapacak bizi

fark atarizcilari hemen banlayin hemen

Fenerbahce Mersin'de,Bjk'de Akhisar veya Konya maclarindan birinde puan bırakacak.Gencler'i yenip Bjk macinda alinacak puanla sampiyonlugu kutlayabiliriz.Biz kazandikca rakipler cöküyor ki bunu İsmail Kartal acikca ifade ediyor.Genclerbirligi'ni yendigimiz takdirde ikisinin de puan kaybı yapacagini düsünüyorum.

el kabirin sinana yada eraya gol atmama olasiligi yok
peki biz en az 2 tane atabilirmiyiz
hic sanmiyorum

................Melo.........
Sabri..Semih..Chedjou..Hakan
..........Selçuk...Emre........
..Bruma....Sneijder....Yasin..
................Burak.............

Takim iki mactir dökülüyor. Cok yogun bir mac temponun icindeyiz. Antep-Sivas-Akhisar-Konya-Mersin maclarini hep 4 gün arayla oynadik simdi de bu mac var. Zaten kadromuz cok dar.

Bu maci bir sekilde atlatmamiz lazim, ozaman BJK macina 8 gün kaliyor. Tabii kupada full yedeklerle cikmamiz lazim mutlaka.

Takim iki mactir dökülüyor. Cok yogun bir mac temponun icindeyiz. Antep-Sivas-Akhisar-Konya-Mersin maclarini hep 4 gün arayla oynadik simdi de bu mac var. Zaten kadromuz cok dar.

Bu maci bir sekilde atlatmamiz lazim, ozaman BJK macina 8 gün kaliyor. Tabii kupada full yedeklerle cikmamiz lazim mutlaka.

Bir de kupa finali Gs-Fb var di mi.
? :D

E hocam Mersin maçı da şampiyonluk maçımızdı.Kazandık bu maç oldu anlamadım ben milleti. :D

Sarperciğim ben en başından beri 2 maça işaret ediyordum

Biri Konya diğeri Gençler maçı

Konya maçı sıkıntılı geçti

Mersin için rahat alırız diyordum ama maalesef yanıldım

Gençler maçını ise şampiyonluk maçımız olarak görüyorum

İnşaallah hafta sonu bayram yeri olur buralar

Sinan
Sabri-Chedjou-Semih-Hakan
Melo-Selçuk
Yasin-Sneijder-Telles
Burak

Geri