STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Eğer hakem bozuntusu Erciyesin golünü verseydi şampiyonluğu ilân edebileceğimiz maç olabilirdi yanlış hesap yapmadıysam. bjk 2 ve fb bir maç kaybedecek biz gençleri yenersek fb ile 7 bjk ile 8 olabilirdi :D

hoca takımı rahat bırakırsa kazanırız ama yine saçmalayıp işi bozar.

Tarihi konuşmayı maç öncesi yapacağım beyler siz raad.

Full dolar artık o stad. Gençlerdende korkmayın Konyaya karşı isabetli şutları yoktu nerdeyse

Konsantrasyon! Aman rehavete kapılmayalım daha 3 maç var. Çed dönüyor mu bu maç?

Bir kaç soru gördüm , passolig başvurusu yapmak cok basit. Başvuruyu yaptıktan sonra kartınızın gelmesini beklemenize gerek yok ,bilet alıp stad gişesinden tek maclık passolig kartıyla maca girebilirsiniz . tc kimlik no'ya işleniyor zaten bilet

Terim-Aysal bozuşması olmasaydı şu an üst üste 4. şampiyonluğa oynuyor olurduk.

Sabırsızlıkla bekliyorum macı en az 45 bin kişi Olmalı gençlerbirligi topçularının ayağı titremeli şampiyonluk geliyor :D

Haydi cimbom haydi cimbom haydiiiii!!!

Full dolar artık o stad. Gençlerdende korkmayın Konyaya karşı isabetli şutları yoktu nerdeyse

Anadolu takımları böyle zaten, kendi aralarında kuzu, bize karsı kurt kesilirler. Neticede vitrin maclarına cıkıyorlar, hani konya'ya karsı etkisizdi diye bir kıyaslama yapılamaz.

Cok zor mac olacak, cünkü gencler icerde-dısarda her zaman bizi zorlamıstır.

Tribünlerde coşacaksın
Kupaları alacaksın
SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN

SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN
ÖLSÜN !!!!

Anadolu takımları böyle zaten, kendi aralarında kuzu, bize karsı kurt kesilirler. Neticede vitrin maclarına cıkıyorlar, hani konya'ya karsı etkisizdi diye bir kıyaslama yapılamaz.

Cok zor mac olacak, cünkü gencler icerde-dısarda her zaman bizi zorlamıstır.

Basıp geçeceksin hiç lafını yapmadan

şüphesiz en korktuğum maç.
alırsak acayip rahatlayacam.
bu fırsat kaçmamalı.

kalede ramazan hiyari vardi dimi,ins panterligi tutmaz

Ooooo, 2 kupa geliyor! Aslanlar gibi oynayın ulann! İmkanım olsaydı bu maça koşa koşa giderdim. Cumartesi günü şehir dışına gidiyorum maalesef, maçı da izleyemeyebilirim. UNUTMAYIN, MAYISLAR BİZİMDİR. ;)

öyle olmuyor iste. antep ile konya'yada basarız dedik gt zor kurtardık :)

gencler macında temkinli olursak 3 puana daha eziyetsiz ulasabiliriz ama ne olursa olsun zor maç.

Olumlu düşünelim. Olacak olmak zorunda. Maç boyunca tırnak yersek iş açabiliriz başımıza. Böyle haftalarda tecrübeli bi takımız allahtan. Efsane Kadıköy şampiyonluğunu çıkarmış oyuncular var kadroda

Saçma saçma fark atarız tahmini yapanların banlanmasını istesem çok şey mi isterim... Geçen hafta Antep bu hafta Erciyes. Kupa aslanın ağzında. Biraz temkinli olmak lazım. Fark atarız denen maçları ucu ucuna yendik ya da puan verdik.. Bkz: antep ve balıkesir ilk maçı...

Geri
Üst Alt