STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

şu maçı kazanmazsanız yazıklar olsun

Bu hafta hem Fener hem Bjk yenilirse ilan ediyormuyuz?

simdi durum 3 fener 4 bjk

biz kazanirsak onlar kaybederseler

6 ve 7 oluyor. Cüneyt denen serefsizin yüzünden halen tam bitmiyor . cünkü 2 mac var. 1 puan eksik oluyor.

Ben derbye 4 puan farkla girmemizi bile yeterince görürken sen ucmussun :D

arkadaşlar benim merak ettiğim
bjk maçına gitmek istiyorum
p.tesi günü biletler satışa çıkarmı ve fiyatlar ne olur acaba:)

Sadece kendi isimize odaklanmaliyiz. Kazanirsak önümüz acik. Seyirci artik destek olmali bu takima. 3 macta 7 puan yetiyor, bu maci kazanarak rakiplerin moralini iyice bozabiliriz.

İnşallah bir puan hakkımızı abartıp oyun şeklimizi değiştirmeyiz.Rehavete kapılmak gibi bir hataya düşmeyiz umarım.

Sneijder Sosa kadar oynasa yani istese 3leriz rahat, kan istiyorum kan! Gözlerinden ateş çıkmalı tüm futbolcularımızın

Gençlerbirliğinin hiçbir amacı yok gazozuna gelecekler. Cavcavın da teşfik alacağını düşünmüyorum o yüzden içim rahat o konuda. Bu yüzden eğer maçı 2-0 yaparsak ilk yarıda direk çözülürler ve farka gideriz. Kalede sinan varken kesinlikle skoru korumaya yönelik oynamamamız lazım. Tamamen hucum oynayıp istediğimizi alırız.

Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim:

Fenerbahçe'nin hala şansı varsa taçtan golü veren hakemler yüzündendir.

Net şekilde 2 maç olacak fark 1 maça indirgenmiş vaziyette.

3 hafta kala 2 maç fark yapmak demek futbolcu niyetine keriz sürüsü taşımıyorsan şampiyonsun demek.

Ama fark 1 maç. Nedeni de malum.

Yazık!

şampiyonluk maçı denen şey tam da bu maç. inşallah kazanırsak rakiplerin ümitleri daha fazla kırılır.

şerefsiz rıdvan, galatasaray gençler'i yener, fark atar, gömer, öper diye futbolcuları bizim maça bilemeye çalışıyor.

Rıdvan totem yapıyor ayrıca gaza getirmeye çalışıyorlar bizi :D Yemeyiz bunları

Beyler Rıdvan Dilmen çıldırdı. Galatasaray kesin kazanır diyor. "Cumartesi 21.50'de Galatasaray'ın 73 puanını konuşuruz senle." diyor Güntekin Onay'a. :)

stad dolmalı.taraftar dolduramıyorsa ultraslan yönetim ne yapıp edip o stadı bi doldurmalı.

Geri
Üst Alt