- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.428
- 5.068
Hakem Halis mi?
Evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem Halis mi?
katılmıyorum rdaş,durumu görüyorsun. yurtdışında gelmeyecekler bildiriyor ve bu durumu çok iyi ayarlıyorlar ama bizdde kimsenin umrunda değil.
Şu durumda kesin şampiyon oluruz diyen taraftar ikiye ayrılır;
ya futbolun zerresinden anlamıyordur ve hiç ders çıkarmamıştır hayattan
ya da art niyetlidir totem yapıyordur.
Bu kadar net.
günler geçmek bilmiyor bütün maçları kazanalım şampiyon olalım bu 3 hafta geçmez şimdi
Sıkıcı, sıradna kupa maçıyla lig maçını bir tutamazsın. Bu da var. Son dönemde oynadığımız çoğu maçta 8-9 bin bilet satıldı. Ama stadda max 30-32 bin kişi vardı. Kombineli kişi sayısı da 33 binden fazla yanılmıyorsam. O zaman bir sorun vardır bu işte.niye hayirdir
stadin bos olmasi kombineyle ilgili diye kanit mi var. kupa maclarina gelsin biletci hardcore taraftar Ozaman gorelim ama yok
Sıkıcı, sıradna kupa maçıyla lig maçını bir tutamazsın. Bu da var. Son dönemde oynadığımız çoğu maçta 7-8 bin bilet satıldı. Ama stadda max 30-32 bin kişi vardı. Kombineli kişi sayısı da 33 binden fazla yanılmıyorsam. O zaman bir sorun vardır bu işte.
Sıkıcı, sıradna kupa maçıyla lig maçını bir tutamazsın. Bu da var. Son dönemde oynadığımız çoğu maçta 7-8 bin bilet satıldı. Ama stadda max 30-32 bin kişi vardı. Kombineli kişi sayısı da 33 binden fazla yanılmıyorsam. O zaman bir sorun vardır bu işte.
Aga benim anlamadıım olay bu Gençler maçında kaç tane bilet satışa çıkarıldı? Her maçtan önce 9-10 bin bilet satışa çıkarıldığı söyleniyor bende 35 binden fazla kombineli vardır herhalde diye düşünüyordum. 28 binse büyük probblem olmamalı aslındaKoskoca Arena'da 800 bilet satıldı - Fanatik
al sana lig maci 800 bilet satildi 28 bin kombineli var diyo
alakasiz seyler soylememeli
Koskoca Arena'da 800 bilet satıldı - Fanatik
al sana lig maci 800 bilet satildi 28 bin kombineli var diyo
alakasiz seyler soylememeli