STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Bu arada stad ilk açlıdığında 40000 kombine satılmıştı diye hatırlıyorum bayağı azalmış.
O kadar hiçbir zaman satılmdı diye biliyorum. Yalnışım varsa düzeltin. Ünal Aysal'ın 2. sezonunda 37 bin civarında satılmıştı diye hatırıyorum. Üst üste 2. şampiyonluğu yaşadığımız yıl.

Aga benim anlamadıım olay bu Gençler maçında kaç tane bilet satışa çıkarıldı? Her maçtan önce 9-10 bin bilet satışa çıkarıldığı söyleniyor bende 35 binden fazla kombineli vardır herhalde diye düşünüyordum. 28 binse büyük probblem olmamalı aslında

Bu arada stad ilk açlıdığında 40000 kombine satılmıştı diye hatırlıyorum bayağı azalmış.

İşte devlerin kombine rakamları - AMK Spor

burda temmuz sonu 26 bin satilmisti diyor yani 28 bin olmasi mantikli

İşte Passolig rakamları – Fotomaç – 26 Eylül 2014

burda da 78 bin pasolig karti satildi yaziyor 28 bini kombineyse u do the math
yani stadin bos olmasi kombinelere mal edilirse gulunc olur acikcasi

O kadar hiçbir zaman satılmdı diye biliyorum. Yalnışım varsa düzeltin. Ünal Aysal'ın 2. sezonunda 37 bin civarında satılmıştı diye hatırıyorum. Üst üste 2. şampiyonluğu yaşadığımız yıl.

Aslan'dan rekor kombine!

Galatasaray geçen sezon kırdığı kombine satış rekorunu yine kırdı. Cim Bom, 2013-2014 sezonu için 45 bin kombine sattı.
Aslan'dan rekor kombine!

2012-13 sezonunda 41 bin kombine satarak Türkiye rekorunu kıran Galatasaray, 2013-14 sezonu için tam 45 bin kombine bilet sattı ve kendi rekorunu kırdı.

Sarı Kırmızılı ekip dün satışa çıkardığı sınırlı sayıdaki kombineleri de gün içinde anında tükendi. Aslan, bu sezon sattığı 45 bin kombine üzerinden yaklaşık olarak 72 milyon dolar elde etti.

link: Aslan'dan rekor kombine! - Fanatik

Ama dediğin gibi yılı yanlış hatırlamışım senin dediğin yılmış.

İşte devlerin kombine rakamları - AMK Spor

burda temmuz sonu 26 bin satilmisti diyor yani 28 bin olmasi mantikli

İşte Passolig rakamları – Fotomaç – 26 Eylül 2014

burda da 78 bin pasolig karti satildi yaziyor 28 bini kombineyse u do the math
yani stadin bos olmasi kombinelere mal edilirse gulunc olur acikcasi
Yine diğer takımlara göre ortalamamız çok daha iyi, fener'in maçlarda kale arkaları dahi boş kalıyor. 17-18 bin seyirci anca vardır maçlarında.

Passo'dan baktim kanimca 2.000 bilet kalmistir suan itibari ile, stad hinca hinc dolacaktir

Bu arada statta boşluklar olması futbolcuları etkiliyordur büyük ihtimalle ama stadda 50000 kişi olması ile 30000 kişi olması arasında çok da büyük fark olmuyor ambiyans açısından. Ben çoğu maça gittim bu sene 2 maçı kapalı tribünde izledim. Evden izler gibi izliyorlardı. Ayaktayız diye oturun göremiyoruz falan dediler. Ben de eski günlere dönüp diğer maçları kale arkasından izledim.
Bu maç umarım böyle olmaz. Stada geliyorsan bağıracaksın maç bittiğinde sesin kısılmış olacak ki orada olman işe yarayacak.

Merak ettiğim birşey var. Eğer ki Beşiktaş maçını kazanmamız halinde şampiyon olabilecek durumdaysak. TFF'nin Şampiyonluk kupasını Arenaya getirme ihtimali var mıdır? Kazanırsak kupayı verirler. Yönetim istekde bulunsa bunun onaylanma ihtimali nedir?

Lan gece gece aklıma takıldı bu sinan 3 mac sonra ayrılcak dimi bizden? Simdi bu sinana malum insan kılıklı herif gitmeden önce güzel para cukkalamak istermisin diye bi teklif yapıp mamalarmı sizce? Kafamda deli sorular beyler...

Çıkıp çatır çatır yenin şu maçı, ardından rakiplerin kırılan direnciyle birlikte derbi sonrası şampiyonluğu ilan edelim.

Yendiğimiz anda şampiyonuz o kadar netim.Fb le 6 bjk 7 puan olacak fark.O moral bozukluğuyla fb mersinde kesin takılır.Bjk da çok iyi kapanan konyayı yenemez.

3 maçtan 7 puan koparırsak şampiyonuz

Sent from my SGH-I337M

18 yıldır başımızda olan aziz başkanımız ile beraber 9.şampiyonluğa az kaldı Allah onu başımızdan eksik etmesin kendileri aynı zaman da son 4 senede 3.şampiyonluğu tadacaktır 1 çeyrek final de cabası:) süper kupaları kadınlarda eurolig şampiyonluğu filan falan ... En büyük başkan aziz başkan!!!!!

1 beraberlik alma lüksümüz var ama o maç bu maç olmamalı çünkü rakipler çok pis gaza gelirler öyle birşey olursa.

Geri
Üst Alt