STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

el insaf ya sneijder'i mi tartisiyorsunuz, burak ve umut adinda top kontrol edemeyen 2 forvetle oynuyor, 2 kanadinda da kanat yok, bekler desen allah'a emanet, mc'ler temposuz. sneijder'i mi tartisiyorsunuz gercekten carpilacaksiniz :)

İyi olmayan kim varsa eleştirilir.Ben direk Sneijder'i de konuşmadım zaten arkadaş bir şey yazınca öyle bir iki laf ettim konusu açılınca.Yoksa teknik analiz yapmak çok doğru değil bu haftalarda.

Bir haftada 3.galibiyetimiz olacak inşallah Mayis bizim ayımız

Çok fena tırstığım maç. Bu maçta 3 puan alırsak %90 şampiyon oluruz.

Kombineliler g.tünü kaldırıp gitsinler artık.Yaz geldi hava mis,takim sampiyonluga gidiyor.Gırtlak patlayana kadar bagırın ulan.

toplam 1000 bilet falan kaldi localari saymazsak, uzun zamandir olmayan bir ortam olacak hadi bakalim hayirlisi

el insaf ya sneijder'i mi tartisiyorsunuz, burak ve umut adinda top kontrol edemeyen 2 forvetle oynuyor, 2 kanadinda da kanat yok, bekler desen allah'a emanet, mc'ler temposuz. sneijder'i mi tartisiyorsunuz gercekten carpilacaksiniz :)

kanatlar, arkalarında sağlam bir bek olmasını ister, semih veya ched'e sorsan lider bir stoper ile oynamak..

selcuk veya melo yanımda dinamo bir merkez, burak ise drogba vari bir santrafor olsa sırıtmam diye düsünür v.s.

olaya sadece sneijder odaklı bakamassın, her topcu cevresinde kalite oyuncular ister ama olmuyor. sneijder bu bahanelerere sıgınmadan topunu oynamalı. hani hollanda'da kalite var ama sneijder'in aman aman bir futbolu yok.

:dispirited: kaleye ben geçem,valla yemem golleri:o el kabir,mervan,hleb,stancu... hangi birini durdurucaz?gosso da iyi ortasahada:dispirited:

Geri
Üst Alt