STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

NqkJVk.png

Konsantrasyon!

Kupa güzelmiş

Sinan gidici ya Eray mi oynasa daha iyi olur mu diye düsünmeden yapamiyorum, Sinan'in Eray dan kat kat daha iyi kaleci oldugunu düsündügüm halde...

yılın ilkyarısında şikecilerin hakemlerle topladığı puanları hatırlayın.fenere 7-8 puan hediye edildi ki yedek kalecilerin yediği goller de var.bjkye bursa maçında verilen penaltıyı,eskişehir maçında eskişehirin verilmeyen golünü ve yediği ofsayt golü hatırlayın.bursanın fenerbahçe maçında verilmeyen golünü,erciyesin yine fenerbahçe maçında verimeyen golünü de hatırlayın.

bu sene şikecilerden birini şampiyon yapmaktı hedefleri,hala öyle...bunun bilinciyle gençlerbirliği maçını düşünün şimdi,içiniz hırs dolacak.yarın güçlü olmalısınız.taraftar olarak bizler de maçı sonuna kadar bırakmamalıyız.

Son düzenleme:
ulan alkolik oldum maç stresi yüzünden içmediğim bira kalmadı şimdi anladım beşiktaş taraftarının neden tinerci olduğunu

11.000 bilet satildi.Kaldi 1000.Mac saatine kadar bu biletlerde biter.Sanırım fullleyecegiz.

eski bi konuyu hortlattım.sırf olumsuz yazan arkadaşlar için....size eşlik de ettik.artık bu konuda tek bi olumsuz yorum görmek istemiyorum.bu maçı kazanıcaz:hat:

yılın ilkyarısında şikecilerin hakemlerle topladığı puanları hatırlayın.fenere 7-8 puan hediye edildi ki yedek kalecilerin yediği goller de var.bjkye bursa maçında verilen penaltıyı,eskişehir maçında eskişehirin verilmeyen golünü ve yediği ofsayt golü hatırlayın.bursanın fenerbahçe maçında verilmeyen golünü,erciyesin yine fenerbahçe maçında verimeyen golünü de hatırlayın.

bu sene şikecilerden birini şampiyon yapmaktı hedefleri,hala öyle...bunun bilinciyle gençlerbirliği maçını düşünün şimdi,içiniz hırs dolacak.yarın güçlü olmalısınız.taraftar olarak bizler de maçı sonuna kadar bırakmamalıyız.

O kadar geriye bile gitmeye gerek yok, daha bu hafta Erciyes'in nizami golü verilse ve maç 1-2 bitseydi, şu anda puan farkı 4'tü. 2 maç fark vardı yani. Bir anlamda şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Ama şu anda hala çok riskli, bir mağlubiyette işler tersine dönebilecek durumda.

Galatasaray-Gençlerbirliği maçı için satışa çıkartılan 12.500 biletten 11 bini satıldı.1.500 bilet kaldı.

Stad 55.000 kişilik.5 bini rakip takım güvenlik basın vs. olsa geriye kalıyor 50.000.Satışa çıkan 12.500'ü de çıkarsak kalan 37.500 oluyor.Bu kadar kombineli var mı?Bence bir gariplik var bu işte.

Galatasaray-Gençlerbirliği maçı için satışa çıkartılan 12.500 biletten 11 bini satıldı.1.500 bilet kaldı.

Stad 55.000 kişilik.5 bini rakip takım güvenlik basın vs. olsa geriye kalıyor 50.000.Satışa çıkan 12.500'ü de çıkarsak kalan 37.500 oluyor.Bu kadar kombineli var mı?Bence bir gariplik var bu işte.
Bende onu anlamaya çalısıyorum 28.000 kombine var 12.500 satışa çıkmıs 5000 de güvenlik ve deplasman desek eksik kalıyor yani

beyler sakin olun GENCLERBIRLIGI nedir allahi severseniz ? korkulacak takim mi ? DEGIL TABIKI

Tek korkumuz bizim takimin SACMALAMASI olmasi lagzim :oley::oley:

Geri
Üst Alt