- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.280
- 3.138
bu macin hakemi halis ozkahyamis... yandik beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olduktan sonra şikecilere karşı kupa finalinde koyarak çifte şampiyonluk yaşayalım.
Nasıl bir adamsın lan senevet
20 sene bu adama gsarayı çok sevdiğini izah edemedin mi
tff bu fikstürü aylar önce açıkladı
onun gsaray maçı varken dgünü koyması seni denemesinden başka bir şey değil
Formalar acayip kötü olmazsa hepsinden birer tane almayı düşünüyorum hatıra olarak.o değilde şampiyonluk geldikten sonra çıkacak formalarda 4 yıldız olacak lanGalatasaray tarihindeki forma satış rekoru muhakkak olacaktır düşünemiyorum bile. en az 1 milyon alınması lazım.
Aynen üzerinde 4 yıldız olarak hemdeFormalar acayip kötü olmazsa hepsinden birer tane almayı düşünüyorum hatıra olarak.
Ayrıca umarım yönetim 4.yıldız namına güzel bir forma tasarlatır.Aynen üzerinde 4 yıldız olarak hemde
Sent from my SGH-I337M
Aynen 4. Yıldızın yakışacağı bir forma tasarlarlar heralde.Ayrıca umarım yönetim 4.yıldız namına güzel bir forma tasarlatır.
Daha bir günden fazla var saat olarak, tükenir tamamen, maç günü alanlarda oluyor.(@AslanStatistic)
RESMÎ | Gençlerbirliği maçı için bilet satışlarımız 10 bini geçti. Son 2500 bilet!
Dua etmek diyince uefa kupası günleri aklıma geldi. Maclardan önceki gecelerde ne dualar ederdim be. Ben hayatımda başka hiçbir şey için bu kadar dua etmemisimdir. Hey gidi günler, o dualarla aldık kupayi.Cumaya gitmiş olanlar umarım özel hayatını kenara bırakıp takıma dua etmiştir.
Umarım bu aralar da ediyorsundur Kara oğlanDua etmek diyince uefa kupası günleri aklıma geldi. Maclardan önceki gecelerde ne dualar ederdim be. Ben hayatımda başka hiçbir şey için bu kadar dua etmemisimdir. Hey gidi günler, o dualarla aldık kupayi.