- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
tek odaklandığınız bu maç olsun abi,sonra ardımıza bakarız rakipler ne yapıyo diye..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sniper cakacak, buradan alinti yaparim.
![]()
herseyi iptal ettim, sadece mac var yarin...sadeceYa ben yarın akşam çatlarım merak dan, maça bakamayacağım![]()
![]()
Ya en yakın arkadaşımın doğum günü var yarın, yemeğe davet etti gitmesem çok ayıp olur. Artık elimizde telefon ile dakika dakika takip edeceğiz mecburen.herseyi iptal ettim, sadece mac var yarin...sadece
twitter araç çubuğuna #sampiyongalatasaray yaz ordan maçın nasıl gittiğini anlarsın abi.ama bakma,çok atıyolarsa zaten işler yolunda demektir.maçın bitiş saati gelince de kazandık yaz twitter araç çubuğuna..Ya ben yarın akşam çatlarım merak dan, maça bakamayacağım![]()
![]()

Doğum günü yemeğine davetliyim, gol olunca restoranda bağırırım ben kendimi tutamam o antwitter araç çubuğuna #sampiyongalatasaray yaz ordan maçın nasıl gittiğini anlarsın abi.ama bakma,çok atıyolarsa zaten işler yolunda demektir.maçın bitiş saati gelince de kazandık yaz twitter araç çubuğuna..![]()
Kolu kırılmıştı, ulan bi kaç hafta daha oynamasaydın ölürmüydün Bogdan.Bogdan golünü atar gibime geliyor.
Ya en yakın arkadaşımın doğum günü var yarın, yemeğe davet etti gitmesem çok ayıp olur. Artık elimizde telefon ile dakika dakika takip edeceğiz mecburen.
Berat döverim seni. 20 senelik arkadaşımı mı ekeceğim lan doğum gününde.olum sen nasıl adamsın la
başlatma arkadaşının altın gününden
otur maçını izle
karı gibi işler yapmayın
Berat döverim seni. 20 senelik arkadaşımı mı ekeceğim lan doğum gününde.
Galatasaray > bedava yemek
Galtasaray karın doyurmuyor, bende eski topçularımız gibi vefa vefa diye zırlayım mı?
Galatasaray bize bahmıyır..
@AslanStatistic: Gençlerbirliği takımında eksikler
- Dusko Tosic
- Guido Kocer
- Doğa Kaya
- Nizamettin Çalışkan
- Özgür İleri
- Balioğlu