STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

tek odaklandığınız bu maç olsun abi,sonra ardımıza bakarız rakipler ne yapıyo diye..

Sniper cakacak, buradan alinti yaparim. ;)

wesley-sneijder-vs-fenerbah%C3%A7e_740166.jpg

Nuri de severdi bu adamı hey gidi

Birine mersin macı öncesi = 6 puan

Birine konya macı öncesi = 7 puan fark attık mı bu is biter net. Psikolojik olarak cökerler, şu mac bjk macından daha önemli.

O kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum be :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ben yarın akşam çatlarım merak dan, maça bakamayacağım

Ya ben yarın akşam çatlarım merak dan, maça bakamayacağım
twitter araç çubuğuna #sampiyongalatasaray yaz ordan maçın nasıl gittiğini anlarsın abi.ama bakma,çok atıyolarsa zaten işler yolunda demektir.maçın bitiş saati gelince de kazandık yaz twitter araç çubuğuna..:hat:

çok kritik ve zor bir maç olacak.bana göre 3 taneden aşağı gol atarsak yenemeyiz.çünkü en az 1 tane yeriz biz.sağlama alıp 55-60.dklara kadar işi bitirmemiz lazım yoksa çekirge fazla sıçramıyor.rakiplerimizin durumu ortada.her zaman 80 den sonra atamayabiliyorsun.şowa gerek yok kazanalım da nasıl oynarsak oynayalım bunlar böyle maçlar artık.

twitter araç çubuğuna #sampiyongalatasaray yaz ordan maçın nasıl gittiğini anlarsın abi.ama bakma,çok atıyolarsa zaten işler yolunda demektir.maçın bitiş saati gelince de kazandık yaz twitter araç çubuğuna..:hat:
Doğum günü yemeğine davetliyim, gol olunca restoranda bağırırım ben kendimi tutamam o an :D

olum sen nasıl adamsın la
başlatma arkadaşının altın gününden
otur maçını izle
karı gibi işler yapmayın

@AslanStatistic: Gençlerbirliği takımında eksikler

- Dusko Tosic
- Guido Kocer
- Doğa Kaya
- Nizamettin Çalışkan
- Özgür İleri
- Balioğlu

ya penalti kazanalim ya rakip kirmizi gorsun, bir kere de bize olsun boyle kiyaklar.

Geri
Üst Alt