STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

evet
20 sene bu adama gsarayı çok sevdiğini izah edemedin mi
tff bu fikstürü aylar önce açıkladı
onun gsaray maçı varken dgünü koyması seni denemesinden başka bir şey değil
Nasıl bir adamsın lan sen :D

16 Mayıs doğum günü, zaten diyorum hep çocuğa oğlum bi gün daha bekleyemedin mi, benim için çok anlamlı bir günde doğmuş olacaktın bi gün daha bekleseydin.

Futbolla alakası olmayan ve ilgilenmeyen bi Alman işte anlam veremiyor Galatasarayı bu kadar sevmeme.

Yasin Öztekin: "O kadar çok şampiyon olmak istiyorum ki bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Gece gündüz hep aklımda"
12.05.2015

Değişik bir his, heyecanlıyım şu an bile epey bir an önce yarın gelse keşke. Tüm soruların cevabını bildiğim sınavdaki rahatlık var üstümde bi yandan hoşlandığım kıza ilk kez açılacakmış gibi stresliyim çok uç noktalardayım.

Bu arada o Doğa işsizinin olmaması isabet olmuş, adam it gibi bırakmıyordu takıldığı zaman. Tosic'in ortalarından da kurtulduk. Stancu, Petrovic ve Kabir şu 3 adama alan bırakmazsak sorun yok.

Uzun bir aradan sonra İngiliz stili 15-20 dakikada maçı bitirme kafasıyla başlayıp baskı kurarız umarım gol gelmedikçe gerilim filmi gibi oluyor ve atan hep biz olduk o anlarda çünkü tutanımız iyiydi bu kez kabus görebiliriz aynı senaryoyu izlersek.

7609408e0a8a7b779a0478b6d63905a7.jpg

Cumaya gitmiş olanlar umarım özel hayatını kenara bırakıp takıma dua etmiştir.

o değilde şampiyonluk geldikten sonra çıkacak formalarda 4 yıldız olacak lan :D Galatasaray tarihindeki forma satış rekoru muhakkak olacaktır düşünemiyorum bile. en az 1 milyon alınması lazım.

o değilde şampiyonluk geldikten sonra çıkacak formalarda 4 yıldız olacak lan :D Galatasaray tarihindeki forma satış rekoru muhakkak olacaktır düşünemiyorum bile. en az 1 milyon alınması lazım.
Formalar acayip kötü olmazsa hepsinden birer tane almayı düşünüyorum hatıra olarak.

Çok güzel bir akşam olacak Cumartesi, ben kazanacağımıza gönülden inanıyorum, son 3 hafta lider girip kaybettiğimiz şampiyonluk yok diye biliyorum, Galatasaray bırakmaz artık, biz Cmt kazanırsak zaten Fb ve Bjk tamamen iptal olur, çökecekler.

Heyecandan yerimde duramiyorum haydiyin aslanlar yapin 3/3 bitsin bu iskence

(@AslanStatistic)
RESMÎ | Gençlerbirliği maçı için bilet satışlarımız 10 bini geçti. Son 2500 bilet!

Cumaya gitmiş olanlar umarım özel hayatını kenara bırakıp takıma dua etmiştir.
Dua etmek diyince uefa kupası günleri aklıma geldi. Maclardan önceki gecelerde ne dualar ederdim be. Ben hayatımda başka hiçbir şey için bu kadar dua etmemisimdir. Hey gidi günler, o dualarla aldık kupayi.

Dua etmek diyince uefa kupası günleri aklıma geldi. Maclardan önceki gecelerde ne dualar ederdim be. Ben hayatımda başka hiçbir şey için bu kadar dua etmemisimdir. Hey gidi günler, o dualarla aldık kupayi.
Umarım bu aralar da ediyorsundur Kara oğlan :)

Geri
Üst Alt