Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.929
- 23.480
- 3.723
Korkuyorum bu maçtan 10 hafatadan beri. Umarım yanılırım ve kazanarak şampiyonluk kilidini açarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes korkuyo.inşallah hepimiz yanılırız.Korkuyorum bu maçtan 10 hafatadan beri. Umarım yanılırım ve kazanarak şampiyonluk kilidini açarız.
Sabah kalkılır kahvaltı edilir sonra öğlen 2'ye dogru halaya vb akrabaya gidilir vakit gecirilir saat 5 e dogru 2 tane tuborg gold icilir hafif kıyak bi kafayla eve cıkılır ve gstv acılır.O da dogru ya tam 100% konsantre olamiyorum.
En iyisi kizla yoktan yere tartisip biraz zaman gecirmek.
Hayatim cok monoton ya zaman gecirecek birsey yok![]()
Sabah kalkılır kahvaltı edilir sonra öğlen 2'ye dogru halaya vb akrabaya gidilir vakit gecirilir saat 5 e dogru 2 tane tuborg gold icilir hafif kıyak bi kafayla eve cıkılır ve gstv acılır.Maclara gitmedigim zaman böyle yapıyorum
Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerasyon her türlü totemi yapıyor ;
Cuma maçları,
Yönettiği maçları Kazanamadigimiz hakemler
Bu seferde maçı 20:00 almışlar
Senin uyumaktan baska bi carende yokmus yawKahvaltiyla isim olmaz. Zorlasan yemem.
Bütün akrabalar dügün nedeniyle türkiyede.
Ehliyeti kaptirdik, 6 ay icki yassak.
Arabayla iki dolasip gezmede iptal yani.
Kizda calisiyor.
Nebicim hayatim varmis lan benim, simdi yazinca farkina vardim![]()
![]()

En azından bizden fazla zorlanacakları ve yorulacakları aşikar.Kadiköy de mi maç? Fener eğer orada verirse turu tamamen çöker.