STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Olacak, olacak!

#Konsantrasyon

12 saatten az bir süre kaldı, büyük sıkıntılardan çıkıp geldik bu sezon şuan ki duruma, ulu Galatasaray sen ne büyüksün!

Taktikler, stratejiler bir kenara, bugün KAZANACAĞIZ, aksi mümkün değil, biz Galatasarayız, dar edeceğiz sahayı, şampiyonluk geliyor!

Ruyamda 4-0 kazaniyorduk ilk golu 35.dk da eboue 2 tane de Wesley salliyordu son golu tam hatirlamiyorum Umut olabilir :asd:

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nerrrrde ulan bu millet
gelin şuraya
sohbet edek
KUPALARA LAYIKSIN SEN ŞANLI GALATASARAY

Rahatım yenilcez xd

Sent from my iPhone using Tapatalk

kötü bi rüya gördüm.ve öyle üzüldüm ki...gerçekmiş gibi...bilinçaltı işte.bizler olumsuz düşünen insanlarız.niye güzel bi rüya görelim ki zaten..kötü şeylere alışmışız.her şampiyonluk yolunda zorluk yaşıyoruz.

neyse.aklıma gelen olumsuz düşüncenin,içime doğan kötü hissin,gördüğüm lanet rüyanın bi tarafına koyayım..GSya bişey olmasın.

Son düzenleme:
kötü bi rüya gördüm.ve öyle üzüldüm ki...gerçekmiş gibi...bilinçaltı işte.bizler olumsuz düşünen insanlarız.niye güzel bi rüya görelim ki zaten..kötü şeylere alışmışız.her şampiyonluk yolunda zorluk yaşıyoruz.

neyse.aklıma gelen olumsuz düşüncenin,içime doğan kötü hissin,gördüğüm lanet rüyanın bi tarafına koyayım..GSya bişey olmasın.

kaybetmek bize mahsustur dedem
Celil Nalçakan

Topun olduğu yer bizim için pozisyon
bugün 31 mi 32 mi 31 hocam ve bunun adı gençlerbirliği
çıkacaksınız bam bam oynayacaksınız ve oynadınız
sizlere en başından beri dedik biz bu işin sonuna kadar gideriz, gidersiniz

Geri
Üst Alt