STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Musleranın yokluğunda o kadar tedirginim ki özellikle son 2 maça bakınca muslera olmasa şu anda muhtemelen 3. sıradaydık :S

LIG TV 2 ve 3 cekiyor tüm kanallar cekiyor ama macin yayinlanacagi 1 de sinyal zayif diyor bi kac gündür BU NE SACMALIKTIR YA

2619.jpg

Eğer metro olmazsa bizim stad dağ başında sayılır. Zaten otoparkı tek kelimeyle eziyet...Dolmaması normal.

hamza hocam lütfen sağa brumayı sola yasini koy. gençler tehlikeli. mersin maçı b.k gibiydi. ekranın köşesinde gs yazmasa izlemeye değmezdi. 90 dakkanın 89 dakkası eziyetti taraftar için. lütfen

Hamit tamamen iyilestiyse böyle oynamaliyiz. Cünkü gördük ki Sabri son maclarda sag tarafta tek kaliyor cünkü hem Emre hem de Bruma bos birakiyorlar o kanati.

Bir mac vardi tam olarak hangisiydi hatirlamiyorum ama Sabri rezilleri oynuyordu, ikinci yarida Hamit girdi ve o kanat tamamen düzeldi. Hamitin girmesi o kadar dengeledi ki Sabri 3 puani getiren golün asistini yapmisti. Bence Hamit mutlaka oynamali. Takimin dengesi adina.

Edit: Arenadaki Mersin maciymis simdi baktim.

2620.jpg

Lan hadi geçsin saat yaa!

Olacak, olacak!

Hamit tamamen iyilestiyse böyle oynamaliyiz. Cünkü gördük ki Sabri son maclarda kanatta tek kaliyor cünkü hem Emre hem de Bruma bos birakiyorlar o kanati.

Bir mac vardi tam olarak hangisiydi hatirlamiyorum ama Sabri rezilleri oynuyordu, ikinci yarida Hamit girdi ve o kanat tamamen düzeldi. Hamitin girmesi o kadar dengeledi ki Sabri 3 puani getiren golün asistini yapmisti. Bence Hamit mutlaka oynamali. Takimin dengesi adina.

Edit: Arenadaki Mersin maciymis simdi baktim.

2620.jpg
Katılıyorum, haklısın, bu maç Hamit ile başlayabilir, bu tarz maçlara alışkın, tecrübeli, takıma yararı olur.

Ama işte tam olarak iyileşti mi ve nasıl bir dönüş yapacak, kaç maçtır oynamıyor.

Geri
Üst Alt